Yıldız Entegre'den VarioClic Laminat Parke Serisi



VarioClic markasıyla, yaşam alanlarını farklılaştıran, özgün ürünler geliştirme misyonunu sahiplenen Yıldız Entegre, ürün ve renk çeşitliliğini artırarak kullanıcılara yeni alternatifler sunmaya devam ediyor. Dayanıklı ve farklı desenlerden oluşan laminat parkeleri ile yaşam alanlarını farklılaştıran VarioClic serisi için özel olarak tasarlanan 12 yeni renk, markanın renk koleksiyonuna eklendi. Benin, Samos, Tokyo, Sanremo gibi dünya kentlerinden ilham alarak oluşturulan yeni renk koleksiyonu, en çok tercih edilen VarioClic ürünlerinde kullanılacak.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Dekor çeşitliliğinin yanı sıra VarioClic parkelerin sahip olduğu bir diğer önemli özellik de kolay uygulanabilir kilit sistemleridir. Türkiye’de sadece VarioClic dekorlarında bulunan 5G kilit sistemi ile uygulayıcılar için ciddi bir zaman tasarrufu sağlanırken, 2G kilit sistemi ile de zemin üzerinde kullanım kolaylığı sağlanmaktadır.

Sanremo

Geçtiğimiz günlerde artırılmış gerçeklik temelli ‘Çek, Seç, Uygula’ ile Türkiye’de bir ilke imza atan ve kullanıcılara istedikleri parke modelini saniyeler içerisinde mobil telefonları ya da bilgisayar ekranları aracılığıyla odalarının zemininde görebilme imkânı sunan Yıldız Entegre, yeni renkleriyle artırılmış gerçeklikte de daha güçlü bir müşteri deneyimi sunuyor.

İç Mekânlara Sofistike Bir Hava Katıyor
İç mekanlarda tercih edilen yer döşemelerinin ev ve ofislerde çok önemli farklar yarattığının altını çizen Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Ev ve ofislerimizde kullandığımız parkeler, iç mekanları dört duvar olmaktan çıkaran en önemli unsurların başında geliyor. Biz de VarioClic markamızla, iç mekânları sadece birer yaşam alanı olmaktan çıkarmayı, özel desenlerimizle canlandırdığımız parkelerimizle, ev ve ofislere estetik ve sofistike bir hava katmayı amaçlıyoruz. Şimdi 12 yeni renk seçeneğimizle farklı tarzlara sahip kullanıcılarımıza çok daha geniş çapta bir tercih alanı sunmak istedik. Önümüzdeki dönemde gerek renk gerekse ürün çeşitliliğini artıracak çalışmalara devam edecek; kullanıcı deneyimini temel alan yaklaşımımızla müşterilerimize diledikleri ürün alternatiflerini sunmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.