Yine Yeni Yeniden Kaindl



Zemin sektöründe ilklerin mucidi olan Kaindl 2012’de de sektörde trend belirlemeye devam ediyor. Dünyadaki zemin uygulamalarına yön veren Kaindl, 10 mm DAR PLANK serisi ve WOOD koleksiyonlarının ardından, yine alanında bir ilk olan ve zemini duvara taşımaya yarayan FLOOR UP koleksiyonuyla da kullanıcılarının nefeslerini kesiyor.

İNCE DÜŞÜNENLERE “KAINDL 10mm DAR PLANK”

Kaindl dar plank serisi ince bir zevkin ürünü. Diğer laminat parkelerden farklı olarak döşendiği mekana zerafetini ve tarzını taşıyan dar plank serisi, 116 mm en ve 10 mm kalınlık ile laminat grubunun en çarpıcı üyelerinden biri. Classic touch, Natural touch ve Soft touch ürün grupları ile çok geniş renk ve yüzey seçeneklerine sahip olan ürün, Kaindl’ın yeni duvar sistemi “FloorUp” aracılığıyla, zeminle bütünlüğü sağlamak amacıyla duvarlara da döşenebiliyor.

Özellikleri:



WOOD KOLEKSİYONU

Kaindl’ın üzeri gerçek ahşap kaplı Wood Serisinde, doğada nesli tükenmekte olan ağaç dokularından, İstanbul Boğazı’nın resminin işlenmesine kadar bir çok seçenek bulunuyor. Wood Serisi özel üretim dışında stoklu olarak Klasik, Otantik ve Egzotik grubu ile yeni koleksiyonda yer alıyor.

 

FLOOR UP

Özel aparatları ile duvara monte edilen parkeler yaşam alanlarının bütünlüğünü tamamlıyor, mekânlara sıcak bir hava katıyor.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.