York ile Evinizin ve İşyerinizin Havası Tertemiz




İklimlendirme, havalandırma ve soğutma sistemleri alanında dünyanın önde gelen markaları arasında yer alan Johnson Controls YORK, nano teknolojiye sahip hava temizleyicileriyle evlere ve işyerlerine sağlık getiriyor. Johnson Controls tarafından geliştirilen ve yaşam alanlarına sağlıklı bir nefes getiren YORK Hava Temizleyicisi, havada bulunan bakterileri, kötü kokuları, zararlı maddeleri, tozu ve sigara dumanını yok ediyor. YORK Hava Temizleyicisi şık tasarımı, modern görünümü ve sessiz çalışma özelliğiyle dikkat çekiyor.

YORK Hava Temizleyicisi, özel olarak geliştirilen Nano TiO2 Dezenfeksiyon Teknolojisi’nden yararlanıyor. NASA tarafından da şarbon hastalığına karşı yürütülen mücadelede tercih edilen bu üstün teknoloji sayesinde titanyum dioksit (TiO2) kullanılarak havadaki zararlı maddeler ve istenmeyen kokular, atmosferin yapısında bulunan karbondioksit ve su moleküllerine dönüştürülüyor. Bu teknolojinin en önemli özelliği ise insan ve evcil hayvan sağlığına hiçbir zarar vermemesi.

Ev ve işyerlerinde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilen YORK Hava Temizleyicisi, 6 katlı filtreleme teknolojisiyle maksimum temizlik sağlıyor. 7.000 saat kullanım ömrüne sahip olan YORK Hava Temizleyicisi, 40 metrekareye kadar olan alanlarda rahatlıkla ve güvenle kullanılabiliyor.

Johnson Controls & YORK
Farklı teknolojileri, ürünleri ve hizmetleri bir arada kullanarak akıllı ortamlar yaratan Johnson Controls, böylece insanlarla içinde bulundukları ortam arasındaki ilişkiyi yeni baştan tanımlıyor. 140 bin çalışanı olan şirket, ürün ve hizmetleriyle 200 milyondan fazla taşıt, 12 milyonun üzerinde konut ve 1 milyonun üzerinde ticari bina için daha rahat, güvenli ve sürdürülebilir bir dünya sunuyor.

Johnson Controls, konutlar, işyerleri ile sınai tesisler için YORK markasıyla üretilen bütün ısıtma ve soğutma sistemlerinin tasarım, üretim ve dağıtımını gerçekleştiriyor. Ayrıca, konutlara yönelik geleneksel YORK ürünlerini tamamlayan, kullanıcıların beğenisini kazanmış İç Mekan Hava Kalitesi (IAQ) ürünleri sunuyor. YORK markasını taşıyan IAQ ürünleri sadece havayı filtreleyip kokuları yok etmekle kalmıyor, aynı zamanda havadaki mikropları da öldürüyor. IAQ ürünlerinde, ön filtre, elektrostatik filtre, aktif karbon filtresi, Hepa filtresi, Nano TiO2 teknolojisi ve bir iyonlaştırıcı olmak üzere 6 aşamalı filtre sistemi bulunuyor.