Origin Antracita: Güçlü ve Çekici




Land Porselen Seramik'in geniş ürün yerpazesinde yer alan ürünlerden biri de Origin Antracita. Yaşanılası ve çok özel yaşam alanları yaratmak için birbirinden keyifli çözümler sunan Origin Antracita, estetiği kadar üstün teknoloji ürünü olma özelliğiyle de beğeni topluyor. İç ve dış yüzeyler için kullanılan Origin Antracita, hem normal hem de yoğun trafik alanları için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Mükemmel teknik ve estetik özellikler yüklenmiş Origin Antracita, doğal güzelliği ve daha fazla mukavemeti simgeliyor.

30x60, 45x45 ebatları olan serinin 30x30 ve 30x37,5cm özel tamamlayıcı ürünleri, 1x60 metal çubuk bordürü var. Originin antrasit renginden başka, krem, marfil, gri ve savanna renk alternatifleri de mevcut ve bu teknoloji harikası model, porselen seramikle harikalar yaratmanız için oldukça ideal.

Porselen seramik üretimi yapan firmalardan çok azının sahip olduğu monokalibrasyon ve microyalıtım özellikleriyle Land mimar ve iç mimarlara, yaratıcılıklarında eşsiz olanaklar sunuyor. Monokalibrasyon, ürünlerin modülerliğinin düzgün olmasını, microyalıtım ise üretim aşamasında parlatma işlemi sırasında, öncesinde ve sonrasında bir çeşit kimyasal uygulama ile kılcal damarların doldurulmasını sağlıyor.

www.cakmak.net