Ytong' da Görev Değişikliği



Türk Ytong'da 25. yılını dolduran ve 1990 yılından bu yana Türk Ytong Sanayi A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan F. Fethi HİNGİNAR, Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'ne atanırken, Hinginar'dan boşalan Genel Müdürlük görevine, Genel Müdür Yardımcısı Nabi ÖZDEMİR getirildi.

1948 yılında İzmir'de doğan Nabi ÖZDEMİR; Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kimya Mühendisliği Bölümü'nden 1971 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini yine ODTÜ'de tamamlayarak Kimya Yüksek Mühendisi ünvanını aldı. Mesleği ile ilgili birçok yurt içi - yurt dışı kurs ve staja katıldı. 1976 yılına kadar M.T.A.'da değişik kademelerde görev aldı.

1976-1989 yılları arasında Kayseri Çinkur'da Laboratuvarlar Müdürlüğü, Fabrika Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcılığı ve Koordinatör'lük gibi muhtelif idari kademelerde görev yaptı. 1989 yılında Türk Ytong Sanayi A.Ş.'nde Teknik hizmetlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 01 Nisan 2004 tarihinden itibaren Türk Ytong Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine atandı.