Ytong Sektörle Buluşuyor
























Türk Ytong’un “Isı Yalıtımı ve Güvenli Yapılaşma” bilincini yaymak amacıyla düzenlediği YTONG Tanıtım Toplantıları dizisi 2005 yılında da devam ediyor.

Geleneksel hale gelen eğitim, tanıtım ve bilgilendirme toplantılarında YTONG; Kamu ve Özel Sektördeki İnşaat Sektörü Profesyonelleri ve Mühendislik-Mimarlık öğrencileri ile biraraya geliyor.

Mart 2005’te Mustafa Kemal Paşa, Bandırma ve Şile’de gerçekleştirilen toplantılarda “Ytong Yapı Malzeme ve Elemanları, Isı Yalıtımı ve Deprem” konuları ele alındı. Toplantılara konuşmacı olarak Türk Ytong Sanayi A.Ş. Pazarlama Müdür Yard. İnş. Y .Müh. Tunç AYDINER katıldı.

Toplantılarda; Ytong Yapı Malzeme ve Elemanları'nın özellikleri ve uygulamalarının yanısıra Ytong’un yeni ürünü Alsecco Hafif Sıva ve uygulamaları hakkında da detaylı bilgi verildi.

Aynı dönemde üniversite öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen tanıtım seminerleri ve fabrika gezileri ile mesleğin ilk aşamasındaki gençlere güvenli ve çağdaş yapılaşma konularında bilgi aktarıldı. Bu kapsamda etkinlik düzenlenen okullar:
Osmangazi Üniv. Müh. – Mim. Fak. İnşaat Müh. Bölümü
İTÜ İnşaat Müh. Bölümü
İTÜ Mimarlık Bölümü

Ülkemizde gazbeton sektörünün en büyük kapasiteye sahip kuruluşu olan Ytong, 2005 yılında da geleneksel eğitim, tanıtım ve bilgilendirme toplantılarını yoğun olarak sürdürecek.