Yüzde 50 Enerji Tasarrufu İçin “Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri”



Başta küresel ısınma olmak üzere, her geçen gün yükselen yakıt fiyatları nedeniyle binalardaki yalıtım gün geçtikçe daha büyük önem kazanıyor. Boyanın ustası Düfa, kışın ısıtma yazın ise soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf sağlayan Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemi’ni sunuyor.

Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri uygulandığında binanın dış duvar yüzeylerini koruma altına alıyor. Bu sitem, iç ortamdaki sıcaklık değeri ile dış duvarların iç yüzeyi arasındaki sıcaklık değer farkını azaltarak, ısınmak ve soğutmak için harcanan enerji masrafını minimize ediyor.

Evlerde yoğuşmayı dolayısıyla küf ve bakteri oluşumunu engelleyerek sağlıklı yaşam alanları yaratan Düfa Thermal Isı Yalıtım Sistemleri, hem üretim teknolojisi bakımından, hem de sistemin getirdiği çevresel avantajlar bakımından doğaya saygılı bir sistem olma özelliği taşıyor.

Uluslararası kalite ve avantajlı fiyatlarla sunulan Düfa Thermal Isı yalıtım Sistemleri, ısıtma ve soğutma sektörüne getirdiği verimlilikle atmosfere zarar veren gazların tüketimini en aza indirerek hava kirliliğini azaltıyor ve yüzde 50’lere varan enerji tasarrufu sağlıyor. Sitem ayrıca eski yapılara yeni ve güçlü bir cephe oluşturarak konutların değerini arttırıyor.