Zehnder'den Metropolitan Serisi



Zehnder’in radyatörü Metropolitan, 700 farklı renk seçeneğine sahip olması ile tüm yüzeylerde istenirse kontrast istenirse de aynı tonlarda bir şıklık yakalayarak uyumunu hiçbir şekilde bozmuyor ve bütünlük sağlıyor.

Yassı dizaynı ile Zehnder Metropolitan, hafif görünümü ile de ortama ferahlık veriyor. Farklı boyutlarda da uygulanabilme imkanı sunması dekorasyonu ve ortamın düzeni bozmadan kendini göstermesine olanak tanıyor. Eko ve Comfort modelleri bulunan Metropolitan, yenilikçi yassı yüzeye sahip arkası üçgen profilleri sayesinde incelerek derinleşir ve bundan dolayı son derece ferah bir görünüme sahiptir. Yüksek oranda ışınım konforu sağlamasıyla da kullanıcıların beklentilerine en doğru cevabı veren Metropolitan, opsiyonel olarak, gizli bağlantı sistemi ile yapılan zarif vana entegrasyonu ile de son derece işlevseldir.

Banyonuzda da fark yaratmak için; Metropolitan Bar ve Metropolitan Spa

Zehnder Metorpolitan, Bar ve Spa modelleri ile de banyolara enerji ve rahatlık sunuyor. 700 farklı renk seçeneği, sade ve ferah görünümlü ısıtma boruları ile hem radyatör hem de havlu tutucu olan Metropolitan Bar ve Metropolitan Spa, elektrikli işletme modelleri ile yerden ısıtmalı evler için de harika bir çözüm ortağı oluyor. Tak kullan özellikleri ile kolay kurulum sağlayan ve kullanıcı dostu olan radyatörler, her dekorasyona uygun model seçenekleri ile banyoların baş köşesinde yer alıyor.