Zendow Sistemi Yüksek Performans Sunuyor



Zendow Sistemi, 70 mm’lik PVC profil genişliğinde, 5 odacıklı olarak tasarlandı. Kasanın geometri hesaplarını yapan tasarımcılar ve mühendisler, hem mukavemeti artırmayı hem de daha fazla aydınlığı bir arada sunmayı amaçlıyor. Zendow Sistemi, 5 odacıklı tasarımı ve 70 mm genişliği ile ısı ve ses yalıtımı açısından yüksek performans sağlyor.



Zendow Sistemi’nde kullanılan TPE conta, köşelerde kaynak olabilme özelliğinden dolayı iyi bir izolasyon sağlıyor. Ayrıca sistem profilleri ile yapılan kapılarda kullanılan 2 odacıklı ve bal peteği şeklindeki tasarımı ile de yalıtım değerleri yükseliyor.

En ince ayrıntısına kadar, uyum için tasarlanan Zendow Sistemi içinde yer alan 100’den fazla ürün seçeneği ile sisteme bir bütünlük kazandırılarak, özel detaylarda bile en etkin çözümler sunuluyor. Zendow ürün ailesinde yer alan profil çeşitliliği ile pencere tepeden tırnağa tarz değiştirebiliyor. Zendow Sistemi, diğer tüm sistemler ile uyumlu olup, aynı zamanda paralel sürme, katlanır kapı, pivot, dışa açılım vb uygulamalar yapılabiliyor. Zendow, renk konusunda da sınırsız renk alternatifi yaratıyor.

@referanskodu:19.10.2015@