Ziyaretçiler Doğru Isı Yalıtımını XPS'ten Öğrendi

Isı yalıtımı konusunda sektöre ve kamuoyuna yönelik bir bilgilendirme kampanyası sürdüren XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, hedef kitlesi ile buluşmaya devam ediyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 30 Nisan–4 Mayıs 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2008 İstanbul Fuarı’na katılan XPS Derneği, sektöre yön veren yerli ve yabancı firmalarla aynı platformu paylaşarak, XPS ile ısı yalıtımının avantajları konusunda bilgi verdi.

 

Ülkemizdeki binaların yaklaşık yüzde 92’sinin yalıtımsız olması nedeniyle, kaybedilen enerjinin maliyetinin ortalama olarak 7 milyar dolara yükseldiğini açıklayan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Topçu, yalıtım bilinci eksikliğine dikkat çekmek amacıyla Yapı Fuarı’nın çok önemli bir platform olduğunu vurguladı. Fuar ziyaretçilerine, doğru ürünle doğru ısı yalıtımının önemini aktardıklarını belirten Topçu, Türkiye’nin öncü yalıtım firmaları olan üyelerini tanıtarak tüketicileri işin uzmanı doğru adreslere yönlendirdiklerini ifade etti. 



Isı yalıtımı ve mantolama uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.xpsturkiye.org internet adresinden ve 0216 415 68 94 numaralı telefondan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği’ne ulaşabilirler.