Zuchex Sourcing Week



Tarsus Turkey Fuarcılık, Ev ve Mutfak Eşyaları Sektörü’ne, yeni pazar kanalları açmak, sektörel ihracata katma değer yaratmak ve sektörün ticaret hacmini artırmaya destek olmak amacıyla “Zuchex Sourcing Week” isimli yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Zücder (Züccaciyeciler Derneği) işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlik hakkında açıklama yapan Tarsus Turkey Fuar Direktörü Ebru Causey, “Küresel bir marka olan Zuchex, sahip olduğu satın almacı portföyü ile 2020 yılında yaşanan bütün zorlukları unutturarak ev ve mutfak eşyaları üreticilerinin ticaret hacmini artırmaya devam ediyor.

16-20 Kasım tarihlerinde online olarak gerçekleştireceğimiz Zuchex Sourcing Week, sektördeki ticarete yeni bir bakış açısı getirecek. Hem yerli üreticilerimiz hem de yurt içi ve yurt dışından satın almacılarımız için yepyeni bir deneyim olacak bu etkinlik, sağlayacağı ticari hacim ile tüm firmalarımızın değişen şartlara uyum sağlamasını ve 2021’e daha güçlü girmelerini kolaylaştıracak” dedi.

16 – 20 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Zuchex Sourcing Week ile ilgili detaylı bilgi almak ve etkinliğe katılmak için tıklayınız