Türkiye büyüyor; hane halkının gelirleri aynı oranda büyümüyor. Ama yeni ve güvenli konutlara ihtiyaç devam ediyor. Milli hasılanın da her yıl giderek daha adil dağılacağını düşünüyorum. Dolayısıyla yıllar içinde hane halkı gelirleri artacak. Geleceğimizin iyi olduğunu düşünüyorum.
Ziyaretçi
11 OCA 2012
Maalesef bu kadar kontrolsüz nüfus artışı, göç oldukça, (ayrıca bunu söylemek istemezdim ama) depreme dayanıklı yapılar olmadıkça ki ülkemizin hemen her yeri 1. derece deprem bölgesi, inşaat sektörünün beli bükülmez. Japonya’ya giden mühendislerim, ABD’ye giden mühendislerim, hocalarım oralardan bize yiyip içtiklerinden başka şeyler getirdikleri zaman, inşaat sektörü düzene girecek, seviyesini bulacaktır!
Ziyaretçi
10 OCA 2012
Biraz sıkıntı olacak gibi ama büyüme anlamında hızın kesilmeyeceğini tahmin ediyorum.
Ziyaretçi
6 OCA 2012
Yapılaşmalar disipline ediliyor, yeni ve daha güvenli yapılar eskilerin yerini alıyor, bunun yanı sıra şehirler giderek genişliyor ve insan hayatı için daha pratik hale getirilmeye çalışılıyor. Yapı inşaatları, yeni enerji yapılaşmaları, imar planları doğrultusunda yapılaşma ve yeni yol hatları ile 2012’de de inşaat artan bir ivme gösterecek. İstanbul Anadolu Yakası ormanları bu doğrultuda yok olma aşamasında. Doğasından ayrı bir şehir tamamen suni olurken, bu süreçte herkesi ormanlarına ve doğaya uygun yapılaşmaya ve çevreci tutuma davet ediyorum. Gelişirken çocuklarımıza bırakacağımız doğal mirası düşünmeliyiz.
Ziyaretçi
6 OCA 2012
Temkinli davranmayan sonuçlarına katlanacak, en azından yılın ilk yarısında...