Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı

25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı, Türkiye Personel Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN) ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Avrupa İnsan Yönetimi Derneği (EAPM) ve Dünya İnsan Yönetimi Dernekleri Federasyonu (WFPM) delege toplantıları da konferansla eş zamanlı olarak İstanbul'da yapılacak.

yapi.com.tr / AA

Toplantılar

25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 28 Eylül 2011
BİTİŞ TARİHİ: 30 Eylül 2011
YER: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi, Harbiye, İstanbul
DÜZENLEYEN: Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN), Avrupa İnsan Yönetimi Derneği (EAPM) ve Dünya İnsan Yönetimi Dernekleri Federasyonu (WFPM)
DİĞER BİLGİLER: T: (0216) 368 00 79 F: (0216) 368 13 19 E: peryon@peryon.org.tr
+ Ajandama Ekle

25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı , Türkiye Personel Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN) ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde 29-30 Eylül'deki konferansla eş zamanlı olarak Avrupa İnsan Yönetimi Derneği (EAPM) ve Dünya İnsan Yönetimi Dernekleri Federasyonu (WFPM) delege toplantıları da İstanbul'da yapılacak. Toplantılar çerçevesinde 70'ten fazla ulusal insan yönetimi derneğinin 450 binden fazla üyesini temsil eden WFPMA'nın yedi kıtadan temsilcileri de Türkiye'de buluşacak.
    
'Yakınsama: İnsan Yönetiminin Kolaylaştırıcı Rolü' ana temasıyla gerçekleştirilecek konferansa, İngiltere, Fransa, İtalya, Avusturya, Almanya, Hollanda, Yunanistan gibi 30 Avrupa ülkesinden sektör liderleri katılacak.
Konferans 29 Eylül'de EAPM Başkanı Pieter Haen, PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Selen Kocabaş ve Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in açılış konuşmalarıyla başlayacak. Konferansın açılış günündeki konuk konuşmacısı ise Avrupa'nın en geniş insan kaynakları meslek örgütü CIPD'in Üst Yöneticisi (CEO) Jackie Orme olacak.
    
Konferansın ikinci günü, İş Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince'nin İstanbul Finans Merkezi konulu konuşması ile başlayacak. Aynı gün Uygulamalı Pozitif Psikoloji Merkezi (CAPP) Eğitim Direktörü Klinik Psikolog Dr. Robert Biswas-Diener, 'İş Yerinde Cesur Olmak' başlıklı oturumda 'para, kariyer ve mutluluk' konusundaki görüşlerini katılımcılarla paylaşacak. Konferansın 'Keyifli İşler: Seveceğiniz Çalışma Ortamı Nasıl Yaratılır?' başlıklı kapanış oturumunda ise 'İşyerinde Eğlenmenin 301 Yolu' kitabıyla tanınan danışman yazar Leslie Yerkes konuşacak. 

Konferansın en önemli gündem başlıklarından biri de istihdam
    
Konferansın en önemli gündem maddelerinden birini istihdam konusu oluşturacak. Dünya ekonomilerinde yaşanan sarsıntılarla dünyada oluşan istihdam sorunu Avrupa ve Dünya İnsan Yönetimi Federasyonu başkanları düzeyinde 'İstihdamı Dünya Konuşuyor' konulu oturumda masaya yatırılacak, çözüm önerileri tartışılacak.

Konferans kapsamında ayrıca 'Birleşmeler ve Satın Almalarla Sektörde Yakınsama', 'Küresel Göçebe İş Gücü', 'Türkiye'nin Yeni Anayasasında Çalışma Hayatı Nasıl Düzenlenmeli?' başlıklı oturumlar da gerçekleştirilecek.
    
PERYÖN İnsan Yönetim Ödülleri de konferansla eş zamanlı olarak 29 Eylül'de yapılacak ödül töreni ile sahiplerini bulacak. Ödüller için bu yıl 29 firma 40 kategoride yarışacak.
    
Konferansa, yüzde 20'si kamu sektöründen olmak üzere 2 bin 500'e yakın katılımcı bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/25-avrupa-insan-yonetimi-konferansi_88729.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!