Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Binalarda Enerji Verimliliği...

Binalarda Enerji Verimliliği ve Yalıtımda NEOPOR YEM'de

BASF, mucizevi yalıtım ürünü Neopor'u ve yapılarda enerji verimliliği sağlayan diğer ürünlerini, YEM işbirliğiyle düzenleyeceği "Binalarda Enerji Verimliliği ve Yalıtımda Neopor" etkinliğiyle tanıtacak. 21 Ekim'de YEM'in Fulya tesislerinde gerçekleştirilecek olan ekinlikte BASF, katılımcılara binalarda enerji verimliligi konusundaki son gelişmeler

yapi.com.tr

Toplantılar

Binalarda Enerji Verimliliği ve Yalıtımda NEOPOR YEM'de
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 21 Ekim 2008 09:00
BİTİŞ TARİHİ: 21 Ekim 2008 15:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: BASF
+ Ajandama Ekle

BASF, mucizevi yalıtım ürünü Neopor’u ve yapılarda enerji verimliliği sağlayan diğer ürünlerini, YEM işbirliğiyle düzenleyeceği “Binalarda Enerji Verimliliği ve Yalıtımda Neopor” etkinliğiyle tanıtacak. 21 Ekim’de YEM'in Fulya tesislerinde gerçekleştirilecek olan ekinlikte BASF, katılımcılara binalarda enerji verimliligi konusundaki son gelişmeler ve BASF’in bu alanda sunduğu çözümlerle ilgili bilgi aktaracak. 

Yenilikçi kimya sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyor

Enerjiyi verimli kullanmak, dünyamızın artan enerji ve kaynak ihtiyacını karşılamanın en etkili yolu... Sürdürülebilir bir gelecek için insanlığın kuşkusuz ilk olarak enerji verimliliğine ve kaynakların korunmasına yönelik yenilikçi çözümler geliştirmesi gerekiyor. Bu noktada kimya şirketlerine de büyük iş düşüyor. Dünyanın en büyük kimya şirketi konumundaki BASF, oldukça uzun bir süredir bu iki soruna yönelik çözüm arayışlarına odaklanmış durumda. Kendi rolü içerisinde BASF, dünya üzerindeki onlarca üretim merkezinde enerji verimli üretim teknolojileri kullanmanı yanı sıra, herkesin enerjiyi daha verimli kullanabilmesini sağlayacak çözümler geliştiriyor ve üretiyor. Nitekim şirket 2007 yılında, araştırma ve geliştirme bütçesinin üçte biri olan 1,4 milyar Avro’yu, enerji verimliliği ve kaynakların korunmasına ayırdı.

Yapı malzemeleri sektörünün de büyük oyuncuların biri olan BASF’in düşük enerji maliyetli evlerle ilgili yaptığı çalışmalar, evlerdeki enerji kullanımının düşürülmesine katkı sağlayan pek çok yenilikçi çözümün yolunu açtı. BASF’in bu bağlamdaki en önemli keşiflerinden biri de yeni yalıtım ürünü  Neopor dur.

Sıfır enerji maliyetli evler

BASF’in yarım asırdır tüm dünyada kullanılan ürünü Styropor’u geliştirerek ürettiği Neopor, bir süredir BASF’in inşa ettiği sıfır enerji maliyetli evlerde kullanılıyor ve test ediliyor. İçindeki kızılötesi emiciler ve yansıtıcılarla ısı yalıtım giderlerinde % 60 a varan enerji tasarrufu sağlanabilir. Buna bağlı olarak CO2 emisyonundaki azalma ile birlikte doğrudan çevreye katkıda bulunuyor. Neopor, özel panel ya da kaplamalara dönüştürülerek hem bina izolasyonunda hem de özel ambalajlama ve taşıma kutularının yapımında kullanılabiliyor. Neopor kullanılarak yapılan yalıtım panelleri geleneksel panellere oranla %20 daha ince olduğu için eski binalara ve iç mekanlara da rahatlıkla uygulanabiliyor. İklimlendirme maliyetlerinde önemli bir düşüş sağlayan Neopor un, yalıtım kapasitesi söz konusu olduğunda diğer malzemelerden çok daha üstün olmasının nedeni işte budur.

BASF, 21 Ekim’de gerçekleştirilecek Neopor Academy’de, Neopor’un yanı sıra binaların kalite ve verimliliğine katkı sağlayan diğer ürünleri hakkında da bilgi verecek.

Binalarda Enerji Verimliliği - Yalıtımda NEOPOR

Program

09.00 – 09.30 Kayıt

09.30 – 09.45 Açılış Konuşması

09.45 – 10.15 Sefer Akkaya: Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü

10.15 – 10.45 Ertuğrul Şen: Isı Su Ses Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Genel Koordinatörü 

10.45 – 11.00 Kahve Molası

11.00 – 12.00 Dr. Margit Pfundstein: Yapı Ürünleri Pazarlama Müdürü - Yapılarda Enerji Verimliliği için BASF Ürünleri

12.00 – 13.00 Öğle Yemeği

13.00 – 14.00 Dr. Juergen Fischer: BASF Yapı ve Isı Yalıtım Pazar Geliştirme Müdürü -Yalıtımda Neopor

14.00 – 15.00 Kemal Koç: Marshall Teknik Eğitim Yöneticisi  - Yeni Nesil Isı Yalıtım Levhasının Pazara Sunumu


Sınırlı kontenjan nedeni ile etkinliğe katılmak için lütfen www.yemetkinlik.com/basf adresinden kayıt olunuz.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/binalarda-enerji-verimliligi-ve-yalitimda-neopor-yemde_63781.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!