Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hollanda'nın Tasarım Etkinliği Silsilesi: FreeDesigndom

FreeDesigndom, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek oldukça geniş kapsamlı bir mimarlık olayı. Dört hafta ve iki kente yayılan etkinlikler dizisi, uluslararası hedefli tasarım ve moda ürünleri geniş bir yelpazede sunmayı amaçlıyor. Endüstrinin profesyonelleri, tasarım ve moda fanatikleri kadar kamuya da doğrudan hitap edecek etkinlikler, Utrecht ve

yapi.com.tr

Buluşmalar




BAŞLANGIÇ TARİHİ: 1 Eylül 2008
BİTİŞ TARİHİ: 30 Eylül 2008
YER: Amsterdam - Utrecht, Hollanda
DÜZENLEYEN: FreeDesigndom
DİĞER BİLGİLER: T: 0031-20 34 49 449 info@freedesigndom.com
+ Ajandama Ekle

FreeDesigndom, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek oldukça geniş kapsamlı bir mimarlık olayı. Dört hafta ve iki kente yayılan etkinlikler dizisi, uluslararası hedefli tasarım ve moda ürünleri geniş bir yelpazede sunmayı amaçlıyor. Endüstrinin profesyonelleri, tasarım ve moda fanatikleri kadar kamuya da doğrudan hitap edecek etkinlikler, Utrecht ve Amsterdam’da gerçekleştirilecek. Yaratıcılık, yenilikçilik, moda ve tasarım için bir aylık bir kutlama niteliği taşıyan FreeDesigndom’da Hollanda’nın kalbi atacak.

FreeDesigndom kapsamında gerçekleştirilecek büyük ve küçük çaplı etkinlikler ise şöyle:


ExperimentaDesign, Amsterdam
(Eylül 18 – 21)

Amsterdam Experimenta Design Bienali, sergiler, konferanslar, oturumlar ve yan etkinliklerden oluşan ve şehrin alışılmamış noktalarına dağılarak gerçekleştirilecek bir tasarım organizasyonu. İlk olarak Lizbon’da yapılan ve 2008 itibariyle hem Lisbon hem de alternatifi olarak Amsterdam’da gerçekleştirilecek bu yenilikçi ve multi-disipliner bienalin temel etkinliklerinden biri ‘Urban Play’ (Kent Oyunu). Etki alanıyla yaratıcılığa ilham veren bir katalizör olma hedefine sahip bu sergi, kentsel tasarıma dair küresel bir bakışı sokağa taşıyacak.


Picnic
, Amsterdam (24 – 26 Eylül)

Avrupa’nın önce gelen uluslararası etkinliklerinden Picnic, yaratıcılığın, yenilikçiliğin özellikle medya, eğlence ve teknoloji sektörleri üzerinden altını çiziyor. İki yılda bir gerçekleştirilen etkinlik, dünyanın en önemli yaratıcıları ve geliştiricileri ile bilgi ve fikirlerin çarpıştığı bir ortam hazırlıyor.


Utrecht Manifest
, Utrecht (19 – 20 Eylül)

Yine iki yılda bir organize edilen Utrecht Manifest 10 haftaya yayılan kurguya sahip, hırslı ve iddialı bir proje. Çağdaş tasarımdaki gelişmeleri keşfetmeyi ve ona politik ve sosyal bir perspektiften bakmayı başaran etkinlik bu Eylül’de, Karakas’lı mimarlar Alfredo Brillembourg ve Hubert Klumpner’in katılımı ile farklılaşacak. FreeDesigndom ile bağlantılı olarak organize olan ‘Manifest’ bu sayede çöküntü alanlarında mimarlığa odaklanacak.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/hollandanin-tasarim-etkinligi-silsilesi-freedesigndom_62632.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!