Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İş Dünyasında Etik ve İnsan Hakları Sorunları Sempozyumu

Braas Çatı Sistemleri, "İş Dünyasında Etik ve İnsan Hakları Sertifika Programı"na paralel olarak, T. C. Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü işbirliğiyle "İş Dünyasında Etik ve İnsan Hakları Sorunları" konulu bir sempozyum düzenliyor.

yapi.com.tr

Toplantılar

İş Dünyasında Etik ve İnsan Hakları Sorunları Sempozyumu
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Aralık 2011
YER: Marma Kongre Merkezi, T.C. Maltepe Üniversitesi, İstanbul
DÜZENLEYEN: Braas Çatı Sistemleri ve Maltepe Üniversitesi işbirliği ile
DİĞER BİLGİLER: T: (262) 751 24 91 info@braas.com.tr
+ Ajandama Ekle

IMG border=0 hspace=5 alt="" vspace=5 align=right src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2011\etkinlikler\89796_logo.jpg">Braas Çatı Sistemleri, "İş Dünyasında Etik ve İnsan Hakları Sertifika Programı"na paralel olarak, T. C. Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü işbirliğiyle "İş Dünyasında Etik ve İnsan Hakları Sorunları" konulu bir sempozyum düzenliyor.

Günümüz iş insanı ve gerekse de şirketler sürekli olarak "insan hakları" ve "etik" kavramlarıyla ilintili olaylarla karşı karşıya kalıyor ve büyük şirketler iş felsefelerine bu doğrultuda ilkeler ve politikalar entegre etmeye çalışıyor. Braas, işte bu konuların, artık iş dünyasında da etkin bir şekilde tartışılmaya başlanmasının, çalışanın ve şirket yöneticilerinin vizyonlarına ve uygulamalarına yapacağı katkı açısından çok önemli olduğuna inanıyor.

Bu inanç doğrultusunda, 8 Aralık 2011 tarihinde, T.C. Maltepe Üniversitesi, Marma Kongre Merkezi’nde düzenlenecek bu önemli organizasyonda, iş dünyasının, "insan hakları" ve "etik" konularında bilgilendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedefleniyor. Konusunda bir ilk olacak bu sempozyumun, hissedarların, yöneticilerin, çalışanların ve genelde iş insanının "iş yapma ve çalışan insana bakış" anlayışına büyük katkıda bulunması amaçlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/is-dunyasinda-etik-ve-insan-haklari-sorunlari-sempozyumu_89796.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!