Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Istanbul Design Week

Kıtaların ve kültürlerin buluşma noktası İstanbul yeni bir uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dDf, iDf ve Doğan Yayın Holding’in ortak çalışması sonucu bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Istanbul Design Week (İstanbul Tasarım Haftası), yurt içinden ve yurtdışından dışından birçok

yapi.com.tr

Diğer




BAŞLANGIÇ TARİHİ: 13 Eylül 2005
BİTİŞ TARİHİ: 20 Eylül 2005
+ Ajandama Ekle

ıtaların ve kültürlerin buluşma noktası İstanbul yeni bir uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dDf, iDf ve Doğan Yayın Holding’in ortak çalışması sonucu bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Istanbul Design Week (İstanbul Tasarım Haftası), yurt içinden ve yurtdışından dışından birçok ünlü tasarımcının katılımıyla 13-20 Eylül 2005 tarihleri arasında, eski Galata Köprüsü’nde gerçekleştirilecek.

Istanbul Design Week, tasarım kavramını farklı yönleriyle ele alıp İstanbul’un zengin kültürel kimliği içerisinde yorumlayacak, tüm İstanbulluları da bu sürecin etkin katılımcısı haline getirecek. “İstanbul” , “Tasarım” ve “İnsan” ekseninde şekillenen yeni tasarım fikirleri, tasarım trenlerine yön veren bu coğrafyada, İstanbul’u bir “Merkez” olarak konumlandıracak.

Istanbul Design Week kapsamında farklı disiplinlerden gelen tasarımcıların özgün ve yaratıcı bir platformda buluşması, heyecan verici etkileşimlerin ortaya çıkmasını da sağlayacak. Bir hafta süresince şehirde tasarım rüzgarı estirecek bu organizasyon İstanbul’un uluslararası tanıtımına yeni bir boyut kazandıracaktır.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/istanbul-design-week_30347.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!