Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimaride Saydam Yaklaşımlar

Mimari cam uygulamaları konusunda önemli çalışmalar yapan ve Avrupa'da önemli projelere imza atan İngiliz sanatçı Philippa Beveridge 25 Temmuz-7 Ağust

yapitr/Deniz Türkeri

Eğitimler

Mimaride Saydam Yaklaşımlar
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 25 Temmuz 2004
BİTİŞ TARİHİ: 7 Ağustos 2004
+ Ajandama Ekle

imari cam uygulamaları konusunda önemli çalışmalar yapan ve Avrupa'da önemli projelere imza atan İngiliz sanatçı Philippa Beveridge 25 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında Cam Ocağı'nda vereceği eğitimde, bu konudaki deneyimlerini çeşitli ülkelerden gelen öğrencilerle paylaşacak. Özellikle mimar, iç mimar, peyzaj mimarları ve tasarımcılara önemli katkılar sağlayacak bu eğitimde, füzyon ve çökertme tekniği üzerinde durulacak.

Bu eğitim mimar ve iç mimarların yanı sıra füzyon ve çökertme tekniğini öğrenmek isteyenlere de açık olacak. Eğitim sırasında, ev ve ofis gibi mekanlarda kullanılabilecek pano, seperatör, dolap kapağı gibi uygulamalara ve bu teknikle yapılabilecek enstelasyonlara yer verilecek. Fonksiyonelliği sanatla birleştirmek isteyenlere sınırsız olanaklar bu teknik, mekanlara farklılık katmak isteyenlerin önünde yeni ufuklar açacak.
Camın füzyon ve çökertme tekniğiyle şekillendirilmesi

Gümüş ve kurşun uygulamalarının da gösterileceği bu iki haftalık eğitim sırasında, çağdaş sanatçıların bu alandaki eserlerini içeren dia gösterilerine de yer verilecek. Ardından öğrenciler edindikleri teknik ve pratik bilgiyi kullanarak birer proje hazırlayacaklar ve çalışma süresince, geliştirme ve tamamlama aşamalarının yanı sıra, çeşitli sunum teknikleriyle de tanışacaklar. Katılımcılar eğitimi tamamladıklarında, başarılı bir proje yaratmak için gerekli tüm aşamaları yürütecek donanıma sahip olacaklar.

Mimari proje, yerleştirme ve cam heykel konularında dünyanın en iyi isimleri arasında yer alan Philipa Beveridge'nin vereceği bu özel eğitime sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecektir. Eğitime katılmak için 0216 433 3693 numaralı telefonu arayabilir veya kaydınızı internet üzerinden yaptırabilirsiniz.



http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/mimaride-saydam-yaklasimlar_14423.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!