Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

Siemens Sanat "Off Space" Sergisi

Siemens Sanat, içinde bulunduğumuz dönemde güncel sanatın mimari ve sosyo kültürel ortamından etkilenmesini vurguladığı “Off Space” sergisini İstanbul

yapi.com.tr

Sergiler

Siemens Sanat "Off Space" Sergisi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 24 Mart 2005
BİTİŞ TARİHİ: 10 Mayıs 2005
+ Ajandama Ekle

iemens Sanat, içinde bulunduğumuz dönemde güncel sanatın mimari ve sosyo kültürel ortamından etkilenmesini vurguladığı “Off Space” sergisini İstanbul Fındıklı’da 24 Mart 2005’de açıyor. Günlük hayata dair mekanların ve bunların sanata ve topluma olan etkilerinin incelendiği “Off Space” 10 Mayıs 2005 tarihine kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Güncel ve sanatsal araştırmalar merkezi Siemens Sanat, “tele-Kent” sergisi ile kapılarını açtığı 2005 yılı etkinliklerine “Off Space” sergisi ile devam ediyor. Mekan ile ilgili alternatif form ve kavramlar sunan sergi, 6 sanatçının resim, heykel, enstalasyon, fotoğraf ve video gibi araçları kullanarak oluşturdukları sanata ve günlük yaşama dair mekanları sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Marcus Graf’ın kuratörlüğünü üstlendiği sergide günümüz sanatında kaçınılmaz bir şekilde kendini gösteren mekan, sanat eseri içinde bir parametre olarak analiz ediliyor. İzleyici ve sanatçıyı etkileyen en önemli faktörlerin başında gelen mekan, özel ve kamusal alanda nesne ve insan figürünün yanında işleniyor.

Siemens’in katkılarıyla gerçekleşen bu proje, 24 Mart-10 Mayıs 2005 tarihleri arasında Fındıklı’daki Siemens Sanat’ta izleyicilerle buluşacak.

Sergi sanatçıları

Esra Sağlık, Serkan Demir, Ferhat Özgür, Lütfi Özden, Ali Taptık, Osman Bozkurt.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/siemens-sanat-off-space-sergisi_24066.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!