Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası 'imm Köln' Mobilya Fuarı Açıldı

Uluslararası Köln Mobilya Fuarı Açılıyor

yapi.com.tr

Fuarlar

Uluslararası 'imm Köln' Mobilya Fuarı Açıldı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 14 Ocak 2008
BİTİŞ TARİHİ: 20 Ocak 2008
+ Ajandama Ekle

b>Köln’de gerçekleşen uluslararası mobilya fuarı 'imm cologne', bir tür trendler gösterisi. Tüm endüstri ürünleri tasarımcılarının ve sektör uzmanlarının, bilgi birikimleri ve tasarım güdüleri doğrultusunda öngördükleri gelecek yılların mobilya trendlerinin ortaya döküleceği fuar, çok sayıda özel etkinliğe de sahne olacak.

Bunlardan biri Trend Tahtası (Trend Board). İsveçli mimar Eero Koivisto, New York’lu tasarımcı Stephen Burks, Malta doğumlu tasarımcı Fabio Novembre, Alman materyal uzmanı Christiane Sauer ve Berlin’li gazeteci Sophie Lovell, Trend Tahtası’nın başında olacaklar. Kendi meslek alanında uzman bu beş kişinin dört günlük bir workshop sonucunda belirledikleri aktüel tasarımsal eğilim başlıkları, fuarda özel bir standda sergilenecek. Ayrıca bu başlıklar belirlendi bile: İçeriden dışarıya, neo-doğa, tasarım okulu ve paha biçilemez temalarında düzenlenecek stand, izleyicilerden yoğun ilgi görmeyi bekliyor.

Fuarın bir başka sürprizi ise, Fantastik Elli. Düzgün işlere imza atan, yetenekli elli genç tasarımcının ürünlerini sergileyeceği Fantastik Elli bölümü, bu tasarımcılara düşledikleri çıkışı yapma fırsatı da verecek.

Ben van Berkel’in bu yılki mekan tasarımını yaptığı ve çok sayıda mimar ve tasarımcıyı bir araya getirecek olan fuarda, özel şovlar ve konferans, atölye ve sergi formatında, farklı temalı etkinlikler düzenlenecek; Renk ve Işık, Form, İşlev, Şema ve Malzeme üzerine sunuşlar yapılacak.Ülkelerin mobilya tasarımı trendlerinin de kendi standlarında görülebileceği fuar, 20 Ocak’ta sona eriyor.

Fuar hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/uluslararasi-imm-koln-mobilya-fuari-acildi_58711.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!