Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

Yeditepe Dönem Sonu Sergisi Açıldı

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2003-2004 dönem sonu sergisi, üniversitenin 26 Ağustos Yerleşkesi’nde açıldı. Rektörlük b

NTV-MSNBC

Sergiler

Yeditepe Dönem Sonu Sergisi Açıldı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Haziran 2004 11:09
BİTİŞ TARİHİ: 8 Haziran 2004 11:09
+ Ajandama Ekle

b>Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2003-2004 dönem sonu sergisi, üniversitenin 26 Ağustos Yerleşkesi’nde açıldı.

Rektörlük binasındaki serginin açılışında konuşan Yeditepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bedrettin Dalan, bir toplumun ancak sanat üretmesi halinde ulus olabileceğini söyledi.

Dalan, toplumu oluşturan bireylerin tuğla, sanatın ise tuğlaları birbirine yapıştıran harç olduğunu anlatarak, sanat ve kültürün milleti millet yapan en önemli unsurlar olduğunu kaydetti.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cemil Ata da sergide, öğrencilerin eğitim yılı boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığını söyledi.
Ata, 1996’da kurulan fakültenin 10 bölümü ve 1800 öğrencisi olduğunu belirterek, dünyayla yarışan bir fakülte yaratmak için çok çalıştıklarını vurguladı.
Sanat ve Tasarım, Moda ve Tekstil Tasarımı, Plastik Sanatlar, İç Mimarlık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik Tasarımı, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Tiyatro, Sanat Yönetimi ve Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi, rektörlük binasının koridorlarını süslüyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/yeditepe-donem-sonu-sergisi-acildi_12993.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!