Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

1957’de Planlanan Yol, Bu Yıl Nihayet Bitiriliyor

Mamak Belediyesi, trafiği rahatlatmak için başlattığı yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Belediye, tepeyi kaldırarak yolu düzleştiriyor.

Zaman



b>Mamak Belediyesi, trafiği rahatlatmak için başlattığı yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Belediye, tepeyi kaldırarak yolu düzleştiriyor.

Mamak Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında yolun düz olması için 1957 yılında planlanan yol, bu yıl tepenin ortadan kaldırılmasıyla nihayetleniyor.

Mamak Belediyesi, ilçe trafiğini rahatlatmak için başlattığı yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Saimekadın Tepesi tamamen düzeltiliyor ve yola sıfır hale getiriliyor. Tepenin büyük bir bölümü ortadan kaldırılırken, kalan küçük kısmın ise önümüzdeki günlerde bitirilmesi bekleniyor.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, yol genişletme çalışmalarının sonuçlanmasıyla Dikimevi’nden başlayıp Kayaş’a kadar giden 8 kilometrelik Mamak Caddesi’nde trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını söyledi. 1957 yılından beri hizmet veren Mamak Caddesi’nde bugüne kadar ölümle sonuçlanan kazaların yaşandığını hatırlatan Şahin, yeni açılacak yolla üzücü olayların önüne geçmeyi hedeflediklerini aktardı. Caddenin yarım trilyon liraya malolacağını anlatan Şahin, “45 yıllık sıkıntıları gidermek bize nasip oldu.” diye konuştu.

Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini bildiren Şahin, projenin yakında tamamalanacağını kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/1957de-planlanan-yol-bu-yil-nihayet-bitiriliyor_3773.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!