Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

629 Köye Modernizasyon

İzmir Valisi Yüksel, köylerde yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik dev projeyi tanıttı İzmir Valisi Alaaddin Yüksel, 'Köylerde Yaşam Ka

Akşam



b>İzmir Valisi Yüksel, köylerde yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik dev projeyi tanıttı

İzmir Valisi Alaaddin Yüksel, 'Köylerde Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi Projesi' ile Konak Meydanı'ndaki konforu ve kaliteyi, köy meydanlarına götürmeyi amaçladıklarını söyledi.

İzmir Valiliği tarafından hazırlanan 14 dakikalık CD ile de tanıtılan projeyle ilgili bilgi veren Vali Yüksel, köy ve köylünün 'daha rahat' yaşamasını sağlamaya yönelik atılmış adımları 'sıklaştırmaya' mecbur olduklarını belirtti.

'İzmir'de köylerin kalkındırılmasının ve köylünün yaşam kalitesinin yükseltilmesinde yegane hedefimiz, Konak Meydanı'nda ne varsa İzmir'in köylerinde onun olmasıdır' diyen Vali Yüksel, açıklamalarında şu sözlere yer verdi:

'Üretici nüfusun köylerde yaşamasının özendirilmesi, tarımın gelişmesinden yola çıkarak Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü başta olmak üzere İl Özel İdaresi, Tarım Müdürlüğü, İl Çevre Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kaynaklarını kullanıyoruz. 2001 başlarında başladığımız projede ilk hedefimiz, Cumhuriyetimizin 80. yılında köylerimize temel altyapı hizmetleri olan asfalt yol şebekesi, içme suyu, kanalizasyon, atık su, arıtma tesisi, köy içi yollarının bordür ve parke taşı döşenmesi ve köy meydanlarına Atatürk büstü koymak.'

http://www.yapi.com.tr/haberler/629-koye-modernizasyon_2710.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!