Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Aday Olacağımdan Hiç Endişe Duymadım"

AK Parti'den yeniden aday gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, aday olacağından hiç endişe duymadığını söyledi ve "Adaylığımla ilgili tartışmalar geride kaldı. Oy hedefim geçen seçimin üzerine çıkmak" dedi. Gökçek, Başbakan Erdoğan'ı Mısır'a uğurlamak üzere geldiği Esenboğa Havalimanı'nda, yeniden aday gösterilmesine ilişkin

CNN Türk
"Aday Olacağımdan Hiç Endişe Duymadım"

AK Parti'den yeniden aday gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, aday olacağından hiç endişe duymadığını söyledi ve "Adaylığımla ilgili tartışmalar geride kaldı. Oy hedefim geçen seçimin üzerine çıkmak" dedi. Gökçek, Başbakan Erdoğan'ı Mısır'a uğurlamak üzere geldiği Esenboğa Havalimanı'nda, yeniden aday gösterilmesine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan'ın, AK Parti Genel Merkezi'nde Erzurum, Gaziantep ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile Ankara'nın bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığını anımsatan Gökçek, "Ben Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki inşallah partimize layık bir çalışma yapıp geçen seçimlerden çok daha iyi bir neticeye ulaşacağız. Bundan hiç kuşkum yok. İnşallah birlikte bunu göreceğiz" dedi.

Mevcut süreç içerisinde söylenenlerin hepsinin geride kaldığını, bundan sonraki günlerde yapacakları çalışmaların önemli olduğunu vurgulayan Gökçek, "Medyanın söylemlerini, hepsini ben geride bıraktım. Böyle kabul ediyorum. İnşallah olanca gücümle AK Partimizin Ankara'da zafer kazanması için gayret edeceğim ve inanıyorum ki geçen seçimlerden çok daha iyi bir sonuç alacağız. Pek çok objektif kamuoyu anketi net olarak bunu gösteriyor" dedi.

Yerel yönetim mücadele ortamına şu andan itibaren kendimi girmiş kabul ediyorum. İnşallah neticesi de hayırlı olur. Ben bir şey söylemiştim. 'Üzülen sadece CHP olacak' demiştim. Öyle zannediyorum haklı çıktım. İnşallah Ankara'da AK Partimizin zaferiyle 30 Mart sabahı birlikte olacağız."

Gökçek, bir gazetecinin, hedefini sorması üzerine, "Hedefim, kesinlikle geçen seferki hedefi aşmak ve inanıyorum ki aşacağım. Onun belirtileri bende var. Daha önce yapılan araştırmalarda var. Ankaralının da bu noktada bize teveccüh edeceğine kesinlikle inanıyorum" dedi.

Adaylığının geç açıklandığı yönündeki yorumları anımsatan gazeteciye Gökçek, "İster inanın ister inanmayın, benim aday olacağım duygusu her zaman içimde mevcuttu. Hiçbir zaman da endişe duymadım" karşılığını verdi.

"Neden bu kadar uzun sürdü?" sorusunu da Gökçek, "O konulara girmeyelim. O benim konum değil" şeklinde yanıtladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aday-olacagimdan-hic-endise-duymadim_65501.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!