Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Akçansa, 4. Kez En Beğenilen Şirket Seçildi

Akçansa, 4. Kez En Beğenilen Şirket Seçildi

yapi.com.tr
Akçansa, 4. Kez En Beğenilen Şirket Seçildi

b>Türkiye çimento sektöründeki lider konumunu bir kez daha vurgulayan Akçansa, Capital Dergisi tarafından 4. kez en beğenilen çimento şirketi olarak seçildi.

Capital Dergisi, 2004 yılında 25 sektörden 492 farklı şirkette çalışan 1390 üst düzey yöneticinin görüşleri doğrultusunda gerçekleştirdiği araştırmasıyla “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri”ni belirledi. 4 yıldır başarıyla sürdürülen ve sektörler bazında önemli kriterleri gözler önüne seren araştırmaya göre; “müşteri memnuniyeti”, “hizmet/ürün kalitesi” ve “yönetim kalitesi” gibi kriterler, bir firmayı saygın kılan özelliklerin başında geliyor. Bunun yanı sıra “finansal sağlamlık”, “yenilikçilik”, “pazarlama ve satış stratejileri” ile firmaların üstlendikleri “toplumsal sorumluluk ve uygulama biçimleri” de firmaların beğeni toplamasını sağlıyor.

1996 yılından bu yana üstün hizmet anlayışı ve yüksek teknoloji donanımlı tesislerinde ürettiği çimento ile Türkiye’nin geleceğini sağlam temeller üzerine kurmayı hedefleyen Akçansa’nın başarısı günden güne artıyor. Yaptığı akılcı ve önemli yatırımlarla, hem sektörde çığır açan hem de ülke ekonomisine büyük katma değer sağlayan Akçansa, büyümesini her geçen gün daha da artırıyor. Sorumluluk bilinci ile faaliyetlerini aralıksız sürdüren Akçansa, önem arz eden çabaları sayesinde de en beğenilen şirket olarak taçlandırılıyor.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aktaran Akçansa Genel Müdürü Mehmet Göçmen;
“Kurumsal yönetim ilkelerinin en yoğun uygulandığı ve kurumsal itibara önem veren bir şirket olarak ortaklarımıza, çalışanlarımıza, müşterilerimize, çevremize, topluma değer yaratarak büyüyoruz.

Ortaklarımıza karşı son derece şeffafız, finansal piyasalara sürekli bilgi aktarıyor, analistlerle, yatırımcılarla düzenli toplantılar yapıyor, her türlü soruya cevap veriyoruz. Artan pazar değerimizi ve hisse senedi performansımızı sürekli takip ederek ortaklarımıza yarattığımız değeri ölçümlüyoruz.

Kültürel değerlerimize ve çevreye karşı olan duyarlılığımız ile hem ülke ekonomisine hem de paydaşlarımıza önemli ölçüde bir katma değer sağlıyoruz. Doğal kaynaklarımızın korunması, bugün bizler için; gelecekte de bu coğrafyada yaşayacak diğer nesiller için gerçekten çok önemlidir. Biz Akçansa olarak, çevre ve ekonomi için değer yaratarak büyüyoruz. Yıllardır çevremize yaptığımız yatırımlar sonucunda, fabrikalarımızın emisyon değerleri Avrupa standartlarının oldukça altındadır, yani üretimimize hemen hemen tüm Avrupa’da devam edebilecek konumdayız.

Ürün ve hizmet kalitemize önem veriyor, araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürütüyor, sektörde öncü yeni ürünler geliştiriyoruz, müşterilerimizin memnuniyetini ölçümlemek için düzenli aralıklarla anketler yapıyoruz.

Çalışanlarımıza değer yaratıyoruz, yoğun eğitim programları uyguluyor, şirket içi rotasyonlar yapıyor, çalışanlarımızın performanslarını değerlendiriyor ve memnuniyetlerini ölçümlüyoruz.

Her zaman yaptığımız tüm işlerde performansımızı geliştirmeyi sürdürmeyi hedefliyoruz. Sektörde, yaptığımız projeler ile öncü ve en beğenilen olarak konumlandırılmak da bizim için ayrıca bir övünç kaynağıdır.” dedi.

Akçansa, değerlerimize kaybolmamaları için sahip çıkıyor
Ekonomi, çevre ve toplum için değer yaratarak büyümeyi ilke edinen ve sektörde başarılı ilklerin öncüsü olan Akçansa, imzasını attığı projelerle kültürel ve tarihi dokumuza da sahip çıkıyor.

Sanata, sanatçıya ve doğaya önem veren Akçansa, bu projeler kapsamında bir yıl önce yanıp kül olan Burgazada Ormanı’nın yeniden yeşile büründürülmesi, korunması ve geliştirilmesi amacıyla 6 Aralık 2004 gecesi Sabancı Center’da özel bir konser düzenledi. Cem Mansur şefliğindeki Akbank Oda Orkestrası ve İdil Biret’in de solist olarak katıldığı konserin tüm geliri, Burgazada Ormanı’nın korunması için gerekli olan yangın söndürme sisteminin tesisinde kullanılmak üzere Ada Dostları Derneği’ne aktarıldı.

Akçansa, geleceğimizi sağlam temeller üzerine kuruyor
“Gelibolu Belgeseli” sponsoru Akçansa, tarihi ve kültürel dokumuza sahip çıkıyor. Bugün ulusların biraraya geldiği bir barış ve dostluk alanı haline gelen Gelibolu yarımadası, yüz binlerin yaşamını yitirişine sahne olmuştu. Tarihe “Centilmenler Savaşı” olarak damgasını vuran bu savaşın kahramanlarının ölümün soğuk yüzüyle burun buruna verdikleri yaşam mücadeleleri; Akçansa’nın sponsorluğunda çekilen “Gelibolu Belgesi” ile hafızalara kazınarak geleceğe taşınıyor. Akçansa’nın öncülüğünde gerçekleştirilen bu proje, yurtdışında da birçok projeye örnek teşkil ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akcansa-4-kez-en-begenilen-sirket-secildi_22460.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!