Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"AKM Haziran Ayında Bakıma Alınacak"

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM), haziran ayında bakıma almayı planladıklarını söyledi. Günay, "12-15 aylık süre içinde AKM'yi bütünüyle elimizden geldiği kadar yenilemeyi ve 2010 yılının etkinliklerine hazır hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.

CNN Türk
"AKM Haziran Ayında Bakıma Alınacak"

ültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM), haziran ayında bakıma almayı planladıklarını söyledi. Günay, "12-15 aylık süre içinde AKM'yi bütünüyle elimizden geldiği kadar yenilemeyi ve 2010 yılının etkinliklerine hazır hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Günay, Hilton Oteli'nde düzenlenen "TÜROFED/Müzik Meslek Birlikleri İşbirliği ve İyi Niyet Protokolü"nün imza töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

2009 sezonunda AKM'nin kapalı kalacağını, bu dönemdeki programları başka alanlara dağıtacaklarını belirten Günay, "Bütün amacımız, AKM'yi 2010 yılına yetiştirmek. AKM bugünkü haliyle 2010'a giremez. Isıtma, soğutma, çeşitli elektrik sistemleri ile yangın sistemlerinde ve mekang örüntüsünde ciddi bir iyileşme gerekiyor" diye konuştu.

Ertuğrul Günay, Maslak'ta yapılması planlanan kültür merkezi ile ilgili olarak da Ayazağa konusunda bugünlerde umutlu bir gelişme olduğunu, yakında somut bir haber vereceğini belirterek, "Maslak'taki kültür merkezini de 2010'a yetiştireceğimize ilişkin bir girişimi sizlerle yakında paylaşmak istiyorum" ifadesini kullandı.

"Deve dikeni" benzetmesi

Bakan Günay, bir gazetecinin, "CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 'AK Parti kendi derin devletini oluşturuyor' şeklinde bir açıklamada bulundu. Bu konuda düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?" sorusu üzerine, "Bu sorduğunuz soru, sanat ve kültür meselelerini konuşurken bence çiçekler arasında deve dikeni gibi bir şey oldu" cevabını verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akm-haziran-ayinda-bakima-alinacak_60577.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!