Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AKP’nin Adamları

TOKİ’de ihaleler nasıl yapılıyor? Pazarlık usulü ihalelerde ne gibi numaralar dönüyor? İhaleler AKP yandaşı firmalar arasında nasıl üleştiriliyor? İktidarın gözdesi firmalar hangileridir? Bunlar hangi ihaleleri ne şekilde aldılar?

Milliyet Gazetesi




TOKİ’de ihaleler nasıl yapılıyor? Pazarlık usulü ihalelerde ne gibi numaralar dönüyor? İhaleler AKP yandaşı firmalar arasında nasıl üleştiriliyor? İktidarın gözdesi firmalar hangileridir? Bunlar hangi ihaleleri ne şekilde aldılar? Parayı kaptıktan sonra işi bitirmeden kaçıp da kovalanmayanlar, vs. vs...
Milliyet’te yıllarda birlikte çalıştığımız arkadaşımız Harun Gürek, “AKP’nin Müteahhitleri” adlı son kitabında bütün bunlar anlatmış. Macera romanı sürükleyiciliğinde bir kitap. Tavsiye ederiz...

AKM’nin tamiratı
Atatürk Kültür Merkezi önümüzdeki haziran ayından itibaren onarıma alınıyor... Elektrik, gaz, su tesisatı değiştirilecekmiş... Onarım ne kadar mı sürecek?
Tam 17 ay...
Bir mimar dostumuz bu süreyi duyunca ayağa kalktı:
- Yahu ülkede bu kadar sürede gökdelen yapılıyor, dedi...
AKM Müdürü Bülent Bilgin yapılacak onarımla ilgili bilgi sahibi olmadığını söylüyor...
Bu işin içinden tuhaf bir koku yükseliyor...


Yeşil bir dava!
CHP Şişli İlçe Başkanı Dursun Çaltı, İstanbul’un betonlaştırılmasına karşı adeta tek kişilik bir ordu gibi mücadele ediyor. Tek bir alıcının katıldığı Mecidiyeköy likör fabrikası arsasının satışının iptali konusunda diyor ki:
“Biz, rekabet koşullarının oluş(turul)madığı bu tek kişilik ihalenin iptali için yeni bir dava daha açıyoruz. Basınımıza, siyasetçilerimize ve hukukçularımıza yeni bir çağrıda daha bulunuyoruz. Her kesimden yurttaşlarımızın bu mücadeleye sahip çıkarak TOKİ’yi faks ve telefon yağmuruna tutmalarını istiyoruz. Ancak bu şekilde TOKİ yönetiminin bu tek kişilik ihaleyi iptal etmesini sağlayabiliriz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/akpnin-adamlari_61434.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!