Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Alaçatı Belediye Başkanı Tutuklandı

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı beldesinde düzenlenen operasyon kapsamında mahkemeye sevk edilen 41 zanlıdan, aralarında Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın da bulunduğu 6'sı tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan zanlılardan 41'i, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Alaçatı Belediye Başkanı

Radikal Gazetesi
Alaçatı Belediye Başkanı Tutuklandı

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı beldesinde düzenlenen operasyon kapsamında mahkemeye sevk edilen 41 zanlıdan, aralarında Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın da bulunduğu 6'sı tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan zanlılardan 41'i, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın da aralarında bulunduğu 6 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltındaki zanlılardan 9'u ifadeleri alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılmıştı.

İzmir Cumhuriyet Savcısı Murat Gök 'ün talimatıyla İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, Alaçatı Belediyesinde "Fare Kapanı" adıyla operasyon başlatmış, Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, başkan yardımcıları T.İ, M.İ, meclis üyeleri A.Ö, N.G, M.L, Z.K, Celal Bayar Üniversitesinde görevli Prof. Dr. C.K, bir bankanın Çeşme Şube Müdürü, Belediyespor Kulübü Başkanı, müteahhitler ile belediyenin fen işleri, imar, yazı işleri, halkla ilişkiler, emlak, gelirler müdürlüğü birimlerinde görevli bazı bürokratlar, memurlar ve işçilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Belediyedeki ihale, hakediş, imar planı dosyaları ile meclis kararlarına inceleme yapılmak üzere el konulurken, operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 6'sı ruhsatsız 12 tabanca, 5 av tüfeği, tarihi değeri olan 15 sikke ele geçirilmişti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alacati-belediye-baskani-tutuklandi_66692.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!