Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aliağa Kapalı Spor Salonuna Kavuştu

Aliağa, kapalı spor salonuna kavuştu. Temeli geçen yıl yine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından atılan kapalı spor

Zaman



b>Aliağa, kapalı spor salonuna kavuştu. Temeli geçen yıl yine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından atılan kapalı spor salonu inşaatı, bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Açılışta konuşan Aliağa Belediye Başkanı Süleyman Akbıyıkoğlu, salonun yapımına büyük katkı sağlayan İntergan-Enka kuruluşuna teşekkür etti. Başkan Akbıyıkoğlu, yapılan spor salonunun 2005 Üniversite Oyunları’na şimdiden hazır olan tek spor salonu olduğunu söyledi. Arsası Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından verilen ve İntergen-Enka firmasının Aliağa’ya hediyesi olan spor salonu, 10 bin metrekarelik bir alanda ve 2 bin 783 metrekarelik kapalı alana kurulu bulunuyor. Spor salonunun açılışında konuşan Baykal ise salonun kamu, özel sektör ve halk birlikteliğinin güzel bir örneği sonucu ortaya çıktığını, burada toplumun her kesiminden insanın rahatlıkla spor yapabileceğini söyledi.

Açılışa katılan Aliağa Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, 2 bin 500 kişilik tesisin, çeşitli kurum ve kuruluşların işbirliğiyle yapıldığını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aliaga-kapali-spor-salonuna-kavustu_4513.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!