Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aliağa'ya Yarış Pisti Yapılıyor

Aliağa Belediyesi, ilçeye uluslararası standartlarda gokart yarış pisti kuruyor. Gokart pisti, Ramadan Mevkii'ndeki dolgu alana kurulacak. Bele

Yeni Asır
Aliağa'ya Yarış Pisti Yapılıyor

b>Aliağa Belediyesi, ilçeye uluslararası standartlarda gokart yarış pisti kuruyor. Gokart pisti, Ramadan Mevkii'ndeki dolgu alana kurulacak. Belediye Başkanı Süleyman Akbıyıkoğlu, 150 dönüm alana kurulacak pistin gokart tutkunları için yeni bir spor merkezi olacağını söyledi.

Hobi sporları
Akbıyıkoğlu, yan tesislerinde oluşturulacağı projenin hayata geçmesiyle, Aliağa'nın sanayi dışında hobi sporları ve turizm için de önemli bir merkez olacağını söyledi. Belediye Meclisin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda encümene sevk edilen projeye önümüzdeki ay başlanacağını belirten Başkan Akbıyıkoğlu, daha önce bu alan için çeşitli projeler üretildiğini fakat hayata geçirilmediğini bunun nedeninin projenin yapılacağı alanın tinerci ve serserilerin dolaştığı bir alan olduğunu bu nedenle Aliağalıların bu alana fazla ilgi göstermediğini söyledi.
Aliağa Belediye Başkanı Süleyman Akbıyıkoğlu, "Gokart yarış pisti yapılacak alanın Aliağa sahilinin en geniş alanı. Vatandaşların fazla kullanamadığı bu alana hayat ve canlılık gelecek" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aliagaya-yaris-pisti-yapiliyor_9005.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!