Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Alışan Taşımacılık, Dilovası'ndaki Yeni Antreposunu Hizmete Sundu

Alışan Uluslararası Taşımacılık Dilovası'ndaki lojistik tesislerinde yeni Antreposunu hizmete sundu. Alışan Uluslararası Taşımacılık A.Ş'den y

Dünya



b>Alışan Uluslararası Taşımacılık Dilovası'ndaki lojistik tesislerinde yeni Antreposunu hizmete sundu.
Alışan Uluslararası Taşımacılık A.Ş'den yapılan açıklamaya göre Şirket, Gebze Dilovası'nda 1 yıldır inşaatı süren antreposunu müşterilerinin hizmetine sundu. Yeni antrepo, 8 bin m2 gümrüklü saha üzerinde, 7 bin 400 palet kapasiteli 5 bin m2 kapalı alan, bin 500 m2 sundurma alanı ve bin 500 metrekarelik açık alana sahip. Ayrıca, aynı kompleks içerisinde yanıcı, parlayıcı özellikteki malların da gümrüklü olarak depolanabileceği özel bir bölüm mevcut.

Uluslararası taşımacılık, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, gümrükleme, sıvı ve toz kimyevi madde taşımacılığı yapan Alışan Uluslararası Taşımacılık A.Ş., hizmete açtığı yeni depo ile depolama kapasitesini artırdı.

Alışan Uluslararası Taşımacılık, Dilovası ndaki Lojistik tesislerinde,gümrüklü depolamanın yanı sıra toplam 14 bin m2 lik alan üzerine kurulu 3 birimlik 20 bin palet kapasiteli serbest deposuyla depolama ve dağıtım merkezi olarak hizmet veriyor.

Dilovası'nda yeni açılan antrepo ile birlikte Alışan Taşımacılık'ın depolama kapasitesi 27 bin palete ulaştı. Tesiste soğuk hava birimleri ve yanıcı madde depolama bölümleri de bulunuyor. Depolama ve dağıtımın dışında etiketleme, paletleme, palet bozma, ambalajlama ve sigortacılık hizmetleri de veriliyor.

Alışan Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, açılışı yapılan yeni depo ile ilgili şunları söyledi: "Müşteri memnuniyeti çerçevesinde tüm lojistik hizmetlerin bir arada verilmesi, özellikle ithal malların gümrükleme ve dağıtımı sırasında depolar arasındaki transfer sürecinin ortadan kaldırılması için aynı kompleks dahilinde bulunma zorunluluğu hissettik. Bu arada Gebze Gümrük Müdürlüğünün tesislerimizin yanına taşınacak olması da bu kararımızda etken oldu."

Alışan Uluslararası Taşımacılık, Avrupa standartlarına uygun muhtelif tiplerde 26'sı sıvı ve toz kimyevi madde dağıtımı yapan toplam 155 adetlik kendi öz malı filosuyla hizmet veriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alisan-tasimacilik-dilovasindaki-yeni-antreposunu-hizmete-sundu_5466.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!