Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Altın Hamle' Start Aldı

'Altın Hamle Kentsel Dönüşüm Projesi'ne imza atan ilk 400 kişiye sözleşme sertifikaları düzenlenen bir törenle dağıtıldı.

Yeni Şafak Gazetesi/Hüseyin Taşan
2 'Altın Hamle' Start Aldı

br/>
'Altın Hamle Kentsel Dönüşüm Projesi'ne imza atan ilk 400 kişiye sözleşme sertifikaları düzenlenen bir törenle dağıtıldı.

Meram Başkan Refik Tuzcuoğlu "En son yapı teknolojisinin kullanılacağımız ve 600 bin metre karede gerçekleşecek olan bu projeyi kısmetse 8 yılda bitirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Konya'da, 'Altın Hamle Kentsel Dönüşüm Projesi'ne imza atan ilk 400 kişiye sözleşme sertifikaları düzenlenen bir törenle dağıtıldı. Geniş bir katılımın gözlendiği "Altın Hamle Kentsel Dönüşüm Projesi Sözleşme Sertifika Töreni" ne AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Grup Başvekili Prof. Dr. İrfan Gündüz, AK Parti Konya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Hasan Angı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri , AK Parti İlçe Teşkilat Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Meram Mahalle Muhtarları'nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda ilk önce Altın Hamle Kentsel Dönüşüm Projesi' nin anlatıldığı 9 dakikalık bir barkovizyon gösterimi yapıldı. İzlenilen tanıtım filminin hemen ardından Altın Hamle Kentsel Dönüşüm Projesi' nin sözleşmesine imza atan vatandaşlar adına mahalle sakinlerinden Abdullah Nemli kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Projenin büyüklerden çok çocukları ve gençlerini sevindirdiğini söyleyen Nemli, "Çünkü bu proje sayesinde yeni oyun alanları ve yeni sosyal tesisleri doğacak. Artık çocuklarımız dar ve çıkmaz sokaklarda oyun oynamaktan kurtulacaklar"dedi. Nemli' den sonra kürsüye projenin uygulanacağı Hacı İsa Efendi Mahallesi ve Yenice Mahallesi muhtarları geldi. Böyle bir projenin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları, modern konutların yapılmasına ve yeni bir şehrin doğmasına öncülük eden Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu' na teşekkür ettiler.

8 Yılda Bitirilecek Proje

Muhtarların kendisine çiçek takdiminde sonra konuşmasına başlayan Başkan Refik Tuzcuoğlu Et Balık Kurumu' nun Meram Belediyesi' ne devriyle projenin nasıl doğduğunu ve bugüne kadar nasıl geliştiğini anlattı. Altın Hamle Kentsel Dönüşüm Projesi' nin Meram'ın en önemli projesi olduğunu vurgulayan Başkan Tuzcuoğlu;" Hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeden bu proje nihayete erecektir. Onun için bu yatırımı etaplar halinde gerçekleştireceğiz. Yani önce boş arazilerdeki konutlar bitirilecek daha sonra vatandaşlarımız bu yeni konutlara geçip eski evlerini belediyeye teslim edecekler. En son yapı teknolojisinin kullanılacağımız ve 600 bin metre karede gerçekleşecek olan bu projeyi kısmetse 8 yılda bitirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/altin-hamle-start-aldi_50163.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • proje 2006 yılında başlamasına ve tapu devirleri yapılmasına rağmen henüz bir çalışma başlamamıştır belediye başkanı sayın serdar kalaycı en azından vatandaşa bi bilgi verse iyi olur YANITLA
  • LUTFEN DAHA DETAYLI BİLGİ VERİR MİSİNİZ ? BU PROJE HAKKINDA... fatmagundogdu_1986@hotmail.com YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!