Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ankara’nın Modern Bir Fuar Alanına İhtiyacı Var

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’nın modern bir fuar alanına ihtiyacı olduğunu söyledi. ANFA ve Timkoder tarafından Altınpark Expo

Zaman



b>TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara’nın modern bir fuar alanına ihtiyacı olduğunu söyledi.

ANFA ve Timkoder tarafından Altınpark Expo Center’da düzenlenen Banyo–Mutfak–Seramik 2004 Fuarı’nda konuşan Rifat Hisarcıklıoğlu, üretilen malın kalitesinden daha ziyade tanıtımının önemli olduğunu vurguladı. Orta Anadolu’nun göbeğinde bulunan Ankara’nın kobilerin merkezi durumuna gelebileceğine değinen Hisarcıklıoğlu, bunun için de modern fuar alanının olması gerektiğini kaydetti.

Ankara’nın modern bir fuar alanına kavuşması konusunda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getiren TOBB Başkanı, önemli olanın arazi tahsisi olduğunu bildirdi. İstanbul’da kurulan fuarların şehir ekonomisine katkısına da değinen Hisarcıklıoğlu, “Arazi tahsisi gerçekleştirilirse, bir an önce Ankara’yı fuar merkezi haline getirmek istiyoruz.” dedi. Ankara’nın yeni bir fuar alanına ihtiyacı olduğunu yineleyen ATO Başkanı Sinan Aygün de, fuarlara sadece stand kurulması açısından bakılmaması gerektiğini söyledi. Aygün, Ankara’ya büyüklüğü 50 bin metrekareden aşağı olmayan bir fuar alanı kazandırmak istediklerini belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankaranin-modern-bir-fuar-alanina-ihtiyaci-var_12120.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!