Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Arçelik Bir İlke İmza Attı!

Arçelik A.Ş. Eskişehir Buzdolabı İşletmesi, JIPM (Japan Institute of Plant Maintenance) tarafından Toplam Üretken Bakım (Total Productive Maintenance) alanında en yüksek seviye olan “TPM World Class” ödülünü aldı.

yapi.com.tr
Arçelik Bir İlke İmza Attı!

Arçelik A.Ş. Eskişehir Buzdolabı İşletmesi, işletmelerde tüm süreçlerde kayıpları azaltarak verimliliğin en üst seviyeye çıkartılması felsefesi üzerine kurulmuş bir yönetim modeli olan Toplam Üretken Bakım (Total Productive Maintenance) alanında en prestijli ödülün sahibi oldu. JIPM (Japan Institute of Plant Maintenance), ‘TPM World Class’ ödülüne bu yıl Arçelik A.Ş. Eskişehir Buzdolabı İşletmesi’ne verdi. Eskişehir Buzdolabı İşletmesi dünya genelinde birçok önemli dev şirketin ardından bu ödülü hak eden 21. işletme olurken, dünya beyaz eşya sektöründe bu seviyeye ulaşan ilk işletme unvanını da kazandı. Bu yıl 17 ülkeden farklı seviyelerde ödül kazanan işletmeler arasında da en üst seviye ödülü kazanan tek işletme oldu.

Japonya’nın Kyoto şehrinde düzenlenen ödül törenine katılan Arçelik A.Ş. Eskişehir İşletmesi Buzdolabı Ürün Direktörü Haldun Dingeç, TPM World Class ödülünü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Haldun Dingeç, ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Eskişehir İşletmemizin elde ettiği bu tarihi başarı hepimizi oldukça gururlandırdı. İşletmemiz, 2002yılından beriaralıksız olarakdisiplinle ve kararlılıkla sürdürdüğü çalışmalar, işletmedeki arkadaşlarımızın bu çalışmalara tam katılımı ve doğru dizayn edilmiş TPM ofis yapısı Eskişehir İşletmesi’nin TPM yolculuğundaki bu eşsiz başarısını getiren en önemli faktörler oldu. Sırasıyla ‘En İyi Olmak’, ‘Başarı Bir Seçimdir’, ‘Çevik Üretim’, ‘Daha da İleri’ ve ‘Geleceği Günümüze Taşımak’ mottolarıyla hareket edilen 15 yıllık bu yolculuk, Kyoto’daki bu ödül töreniyle de taçlandırılmış oldu.”  

http://www.yapi.com.tr/haberler/arcelik-bir-ilke-imza-atti_157698.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!