Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Avrupalıların da Tercihi Türk Mobilyası

Alfemo Genel Müdürü Davulcuoğlu,şirket olarak 60 ülkeye ihracat yaptıklarını açıkladı. Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Alfemo Mobilya Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Türk mobilya sektörünün gücünü hızla artırdığını ve dış pazarlarda önemli başarılara imza atar hale geldiğini belirtti.

Zaman Gazetesi



lfemo Genel Müdürü Davulcuoğlu,şirket olarak 60 ülkeye ihracat yaptıklarını açıkladı. Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Alfemo Mobilya Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Türk mobilya sektörünün gücünü hızla artırdığını ve dış pazarlarda önemli başarılara imza atar hale geldiğini belirtti.

Sektörün bu yıl 1 milyar dolarlık ihracata imza attığını hatırlatan Davulcuoğlu, bu rakamın üç yıl içinde üçe katlanacağını açıkladı. Rusya, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Orta Asya'da mobilya sektörünün Türkiye merkezli büyüdüğünü belirten Davulcuoğlu, "Avrupa'da en büyük mobilya üreticisi Almanya ve onun arka bahçesi konumundaki Polonya'da üretim 5-6 yıldır ciddi miktarda azaldı. Navlundan ötürü Çin de tehdit oluşturmuyor. Bu da bize mobilya sektörünün gelecek 10 yılın yıldızı olacağını gösteriyor.'' diye konuştu. Almanya'da bazı büyük mağaza zincirlerinin artık Alfemo markasını da istediklerini ifade eden Davulcuoğlu, "Nedenini sorduk. Oradaki Türk nüfus üzerindeki marka imajımızı takip ettiklerini ve bundan sonra markalı ürün isteyeceklerini belirttiler. Türkiye'de yaptığımız marka ve imaj çalışmasının Almanya'dan İran'a kadar geniş bir coğrafyada takip edildiğini anladık." dedi. Alman mobilya devlerinin artık Türk şirketlerinin hazırladığı tasarımları taklit etmeye başladığını anlatan Alfemo Genel Müdürü, "Almanya'daki fuarlar öncesi sektörün dünyaca ünlü sektör dergileri Türk mobilyası dosyası hazırlıyor. Tüm bunlar bizi gururlandırıyor.'' dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/avrupalilarin-da-tercihi-turk-mobilyasi_58192.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!