Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aydınlatma Tasarımının Ünlü İsmi İstanbul'da

Dünyanın en önemli tasarım ve mühendislik ofislerinden biri olan Buro Happold'un aydınlatma tasarım grubu başkanı Richard Cameron, 18-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan İstanbulLight Fuarı kapsamında İstanbul'a geliyor.

yapi.com.tr
Aydınlatma Tasarımının Ünlü İsmi İstanbul'da

Geçtiğimiz yıl toplam 13 ödül alan ve 27 ülkede faaliyet gösteren Buro Happold'un gerçekleştirdiği projelerin başında Westminister Academy , Glasgow'da yer alan Princess Square Mall, Newyork'ta ki Sperone Westwater Galeri, İngiltere'de ikonik bir köprü olan Temple Quay köprüsü bulunuyor. İngiltere'nin ilk Breem sertifikasını alan ticari yapı olan Manchestar'daki One Angel Square'de uyguladığı aydınlatma tasarımını anlatmak üzere İstanbul'a gelecek olan Cameron, mimari yapılarda aydınlatmanın önemini farklı uygulamalarla paylaşacak.  Geçen yıl eylül ayında tamamlanan ve 30.000 metrekarelik bir alanda yer alan bina, son yıllarda İngiltere'nin en önemli yapılarından biri olarak dikkat çekiyor.

İstanbulLight 8. Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi organizatörlüğünde, AGİD (Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği) ve ATMK (Aydınlatma Türk Milli Komitesi) işbirliği ile 18-21 Nisan 2013 tarihleri arasında aydınlatma sektörünü bir araya getirecek.

Bulunduğu coğrafi konum itibariyle Doğu Avrupa ve Ortadoğu'dan katılımcılarında yer aldığı İstanbulLight Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi, aydınlatma sektörünün en önemli buluşma noktası olarak sektör tarafından heyecanla bekleniyor.

ETİKETLER: Richard Cameron
http://www.yapi.com.tr/haberler/aydinlatma-tasariminin-unlu-ismi-istanbulda_107215.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!