Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Baba Mesleği Tesisatçılığı Sanal Aleme Yaydı Ayda 50 Bin TL'ye Para Demiyor

Bağcılar Yüzyıl mahallesinde 40 müşteriyle işini döndüren bir tesisatçıyken bugün yaklaşık bin müşteriye hizmet veriyor. Üstelik tek bir tık yardımıyla... Almanya'da yaşayan arkadaşının "tesisat işi tamamen internetten yapılıyor Almanya'da" önerisine kulak kabartan Adem Tufan, teknolojiyi de unutmamış. Artık ev ve işyerlerinde tesisat ile ilgili

Sabah Gazetesi
1 Baba Mesleği Tesisatçılığı Sanal Aleme Yaydı Ayda 50 Bin TL'ye Para Demiyor

Bağcılar Yüzyıl mahallesinde 40 müşteriyle işini döndüren bir tesisatçıyken bugün yaklaşık bin müşteriye hizmet veriyor. Üstelik tek bir tık yardımıyla... Almanya'da yaşayan arkadaşının "tesisat işi tamamen internetten yapılıyor Almanya'da" önerisine kulak kabartan Adem Tufan, teknolojiyi de unutmamış. Artık ev ve işyerlerinde tesisat ile ilgili çıkan sorunları görüntüleme ve dinleme cihazlarıyla tespit ediyor hem de kırıp dökmeden.

1 yıl garanti veriyor

Müşteri arıza kaydını Tufan Tesisat'ın mail listesine gönderiyor. Şikâyeti alan Adem Tufan ekipleri adreslere yönlendiriyor. Uzak mesafe maliyetlerini ise sabit tespit fiyatı ile kapatmaya çalışıyor. "Avrupa ve Anadolu yakasında çalışan dört aracımız var. Arıza tespit fiyatımız 200 TL fix. Bir yıllık da garanti veriyoruz. Başka tesisatçı arızanın başka tarafta olduğunu tespit ederse parayı iade ediyoruz" diyen Tufan, 12 kişilik bir ekiple çalıştıklarını belirterek, "Millet kendi krizini kendi yaratıyor. İşini bilene kriz yok."

Baba, internete kızdı işi bıraktı

Tufan, sanal alemde tesisat işine 50 bin euro yatırınca babasından ciddi tepki almış. "Babam 'bu kadar para tek bir bilgisayara yatırılır mı hem bu aletler bizim mesleğimizi elimizden alacak' diye tepki gösterdi. Kapıyı çarpıp çıktı, 15 gün işyerine uğramadı" diye anlatıyor Tufan. Ancak ne zaman ki Adem Tufan ve iki kardeşi aylık kazançlarını 50 bin TL'ye kadar çıkarmış baba Ahmet Tufan ses çıkarmaz olmuş. "Elimize ayda 15 bin TL net para geçince kendini emekliye çıkardı" diyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/baba-meslegi-tesisatciligi-sanal-aleme-yaydi-ayda-50-bin-tlye-para-demiyor_67764.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • www.acilhizmetler.com benzer bir hizmet de burada gördüm YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!