Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BAUHAUS Kağıthane'de

BAUHAUS Türkiye, son şubesini Kağıthane'de açtı. BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer’in ev sahipliğinde yapılan özel açılışa, kamu ve özel sektörden pekçok davetli katıldı. 10 yılda 50 milyon avroluk yatırımı tamamlamayı hedefleyen firma, 10 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. Firma, her yıl 2 şube yatırımına devam edecek.

yapi.com.tr
BAUHAUS Kağıthane'de

BAUHAUS Türkiye, son şubesini Kağıthane'de açtı. BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer’in ev sahipliğinde yapılan özel açılışa, kamu ve özel sektörden pekçok davetli katıldı. 10 yılda 50 milyon avroluk yatırımı tamamlamayı hedefleyen firma, 10 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. Firma, her yıl 2 şube yatırımına devam edecek. İki yanından uluslararası otoyolların geçtiği yaklaşık 500 bin nüfuslu Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesinin de Kağıthane halkının sosyal yaşamını ve istihdamını olumlu yönde etkileyeceğine işaret eden BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, son dönemde hayata geçirilen tüneller ve metro bağlantıları sayesinde İstanbul’a örnek bir ilçe haline gelmekte olan Kağıthane’nin yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline geldiğine dikkat çekti. Bu nedenle İstanbul’daki beşinci şubelerini Kağıthane’de açmaya karar verdiklerine değinen Yelmer, "Kağıthane şubemiz, bir yıl gibi kısa bir sürede anahtar teslim hizmet vermeye hazır hale gelmiştir. Yüzde yüz yerli yönetim ve personel kadromuz, azim ve özveri ile bizi bugüne ulaştırmıştır" dedi.

"BAUHAUS Türkiye, her zaman, yatırım yaptığı bölgelerdeki, küçük ve orta ölçekli kuruluşlardan mal ve hizmet temin etmeyi ilke edinmiştir" şeklinde konuşan Yelmer, BAUHAUS Kağıthane'nin toplam 500 kişiye iş imkanı sunacağını, ayrıca 1000’in üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet temin etmek suretiyle istihdam ve üretime katkı sağlayacağını açıkladı.

Yerli üretici firmaların Avrupa’daki BAUHAUS şubelerine kaliteli yerli ürünleri ihraç etmelerine de her türlü desteği verdiklerini vurgulayan Yelmer, sözlerine şöyle devam etti:

"BAUHAUS Türkiye, Avrupa’nın 15 ülkesinde 250’nin üzerindeki şubesine ihracat kapılarını aralamakta ve böylece hem bölgesel ekonomiyi güçlendirmiş olmakta hem de ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Türkiye’de hizmet vermeye başladığımız yıllarda yüzde 70 yabancı, yüzde 30 yerli ürün sunan şubelerimiz, bugün başlangıçtaki kaliteyi sürekli arttırarak yüzde 35 yabancı ve yüzde 65 yerli ürün çeşidi ile hizmet vermektedir".

2012 yılının ikinci yatırımı Antalya’ya

Türkiye’de her yıl 2 yeni şube açma hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yelmer, "2012 yılının ikinci yatırımını da Haziran sonunda Antalya’da hizmete açmış olacağız. Şubelerimizin her biri, en az 15 bin metrekare satış alanına sahiptir. Bu kapsamda BAUHAUS Türkiye tarafından 10 yılda yaklaşık 10 bin kişilik istihdam sağlanmış olacaktır. Öngördüğümüz yatırım tutarı ise, 500 Milyon Euro. Bu da BAUHAUS’un Türkiye’nin geleceğine olan güveninin bir teminatıdır" diyerek sözlerini tamamladı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/bauhaus-kagithanede_100349.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!