Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Baumit’ten Sağlıklı Yaşam Konsepti “Healthy Living"

Baumit, bir yıl aradan sonra Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’e katıldı. Sektör paydaşlarını bir araya getiren fuarda Baumit, iç mekanlar için geliştirilen yeni ürün konsepti Healthy Living’in tanıtımını gerçekleştirdi.

yapi.com.tr
Baumit’ten Sağlıklı Yaşam Konsepti “Healthy Living"

Baumit’in kurduğu ve Avrupa’nın bu alanda en büyük çalışması olan VİVA Araştırma Parkı’ndan elde edilen verilerle iki yıllık bir araştırma sonucunda geliştirilen Healthy Living konsepti, Baumit’in ürün geliştirme vizyonunu yansıtan sağlıklı yaşam anlayışını, dış cephelerden sonra artık iç mekanlara da taşıyor.

Baumit Klima adı altında sunulan ve 9 üründen oluşan sistem, özel reçeteleri ile iç mekan iklim özelliklerini iyileştiriyor, nem dengesini düzenleyerek küf oluşumunu engelliyor. Sistem böylece, iç mekanlar için sadece konforu iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda ısıya bağlı hastalıkların da önüne geçilmesini sağlıyor.Baumit Klima ürünleri, 2018 yılının ikinci yarısında Baumit Global ile birlikte Türkiye’de de piyasaya sunuluyor olacak.

Baumit, sağlıklı yaşam teması ile hazırladığı standında ayrıca dış cephe ısı yalıtım sistemlerine de yer verdi. Stantta profesyonellerin tercihi, yüksek koruma ve uygun maliyet avantajı sunan Pro Sistem ile zorlu hava koşullarına karşı yüksek darbe dayanımı sağlaması için geliştirilen Power Sistem,  uygulaması yapılmış şekilde tüm bileşenleri gösterilerek anlatıldı. Üniversitelerle birlikte Mesleki ve Teknik Liselerin de ilgi gösterdiği Baumit standında öğrencilere ürünlerle ilgili detaylı bilgiler de aktarıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/baumitten-saglikli-yasam-konsepti-healthy-living_165710.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!