Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Beşiktaş’ın İlk Mahalle Hizmet Merkezi Açıldı

Beşiktaş Belediyesi, hem muhtarların hem de halkın işlerini kolaylaştırmak amacıyla mahalle hizmet birimleri kurmaya başladı.

Zaman



eşiktaş Belediyesi, hem muhtarların hem de halkın işlerini kolaylaştırmak amacıyla mahalle hizmet birimleri kurmaya başladı.

Beşiktaşlıların pek çok işinin görüleceği hizmet birimlerinde muhtarlık ofisinin yanı sıra sağlık birimi ve PTT de yer alacak. Beşiktaş’ın merkezî bölgelerine kurulacak olan mahalle hizmet birimleri banka ve sağlık kurumlarında meydana gelen uzun kuyrukların da önüne geçecek. Hizmet birimlerinin ilki olan Dikilitaş Mahallesi Hizmet Birimi’nin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Ünal, “Hedefimiz, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek. Bunun için gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Muhtarlık binaları da bu amaca yönelik mahalle hizmet birimi olarak yeniden inşa ediliyor.” diye konuştu. Beşiktaş Dikilitaş’ta 10 Mart’ta temeli atılan hizmet binası 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Beşiktaşlıların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Dikilitaş Mahalle Muhtarı Abdullah Sızmaz, postane, muhtarlık ve sağlık birimlerinin tek çatı altında hizmet sunacağını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/besiktasin-ilk-mahalle-hizmet-merkezi-acildi_32863.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!