Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Beykoz Üniversitesi’nin Terası, SurPlot® Sistemler ile Yenilendi

Beykoz Üniversitesi Çubuklu Yerleşkesi terasının zemin kaplamalarında, ARMADA Groupe®’nin alt yapı sorunlarına pratik çözümler sunan inovatif ürünleri tercih edildi.

yapi.com.tr
Beykoz Üniversitesi’nin Terası, SurPlot® Sistemler ile Yenilendi

Yenileme çalışması yapılan Beykoz Üniversitesi Çubuklu Yerleşkesi’nin teras zemin kaplamalarında ARMADA Groupe® tarafından üretilen SurPlot® Yükseltilmiş Döşeme Sistemi kullanıldı. İnsan sirkülasyonun çoklukla yaşandığı projede her biri bin kg yük taşıma kapasitesine sahip SurPlot® markalı seviye ayarlı ayaklar, yalıtım katmanı üzerine farklı kotlarda ayarlanarak serbest bir şekilde yerleştirildi.

Herhangi yapıştırma, harç vb. ankraja ve hatta koruma betonuna ihtiyaç duyulmaksızın serbest bir şekilde döşenen SurPlot® Seviye Ayarlı Ayaklar arasında kalan boşluklarda tesisat ve kablolama yapıldı. Böylelikle zemin alt yapısında veya yalıtım katmanında oluşacak herhangi bir sorunda, kullanıcının sisteme, anında ve kolaylıkla müdahalede bulunması sağlandı.

SurPlot® Seviye Ayarlı Ayaklar üzerine döşenen ARMWOOD® Wpc Kompozit Ahşap ise yıpranmaya karşı uzun ömürlü ve yüksek dayanımlıdır; sıcaklık farklarından ve nemden etkilenmez. Bu yüzden iç mekanlarda olduğu gibi açık mekanlarda da özgürce ahşap yaşamları oluşturulabilir.

Uygulama sırasında klasik inşaat yöntemlerinin aksine, alanda hiçbir şekilde harç, toz gibi moloz artıkları meydana gelmemiştir. Çevreyle ve insanla uyumlu; yaz-kış, gece-gündüz sürdürülebilen bu yöntemler gürültü ve çevre kirliliğine neden olmaksızın pratik bir şekilde uygulanabilir. Böylelikle zamandan, işçilikten ve paradan tasarruf sağlanır. Birçok avantajının yanında SurPlot® Seviye Ayarlı Ayaklar, TSE belgesine ve doğa dostu hammaddeye sahip olup, tam bir kalite ve güvence sunar.

http://www.yapi.com.tr/haberler/beykoz-universitesinin-terasi-surplot-sistemler-ile-yenilendi_172406.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!