Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Beypazarı'nda Restorasyon

Başkent'in Beypazarı İlçesi'nde belediye, bu yıl yaklaşık 100 evin restorasyonunu yaptıracak. Geçen yıllarda 400 evin restore edildiği ilçedeki 3 b

Akşam



b>Başkent'in Beypazarı İlçesi'nde belediye, bu yıl yaklaşık 100 evin restorasyonunu yaptıracak. Geçen yıllarda 400 evin restore edildiği ilçedeki 3 bin 500 ev eski haline getirilmek isteniyor.

Ankara'ya bağlı Beypazarı'nda belediyenin, bu yıl 100'e yakın tarihi evi restore edeceği bildirildi. Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konuya ilişkin açıklamasında ilçelerinin gerçekleştirdiği restorasyonlar sayesinde hayli ilgi çektiğini söyledi. Başkan Yavaş, birçok belediye başkanı ve yetkilisinin Beypazarı'na gelerek çalışmaları yerinde incelediğini ve restorasyonda ilçelerinin emsal teşkil ettiğini ifade etti.

Eski evler yaşayacak

Belediye Başkanı Yavaş, ilçelerinin kimliğini korumaya çok önem verdiklerini, bu doğrultuda daha önce de restorasyon çalışmalarında bulunduklarını hatırlattı. Başkan Mansur, bu yıl 100 dolayında tarihi evi daha restore ettirmeyi planladıklarını, bu çalışmalar sonucunda da Ankara'nın tarihi ilçesi olan Beypazarı'nın yeniden günümüze kazandırılmış olacağını kaydetti. Kent merkezinde bulunan 3 bin 500 dolayındaki tarihi evi eski canlılığına kavuşturmanın amaçlandığı çalışmalar kapsamında, geçen yıla kadar 400 kadar ev restore edilmişti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/beypazarinda-restorasyon_5601.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!