Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bir Ütopyayı Hayata Geçirmek: AGT

CEO'su Mehmet Semih Söylemez'in "üretmekten haz alan ve ürettiği nesneye dokunduğunda heyecan duyan insanların 'ben de orada olmak istiyorum' diyeceği bir üretim topluluğu kurmak" ütopyasıyla kurduklarını söylediği AGT'nin Antalya OSB'deki üretim alanları, kapılarını yapi.com.tr için açtı

Bir Ütopyayı Hayata Geçirmek: AGT

YAPI MARKETLER

AGT kimler için üretim yapıyor?

AGT kendi üretim alanında dünya devi,  bayi kanalı ile tüm dünyaya ürün sevk ediyor. Bazı Yapı marketlerde de ürünlerimiz bulunuyor. İç pazarda birçok büyük üreticinin tedarikçisiyiz; Şimdi onlarla yeni bir proje geliştiriyoruz; kenar bantları yapılmış, delikleri delinmiş, hazır ürün vereceğiz. Ayrıca dünya ölçeğinde dev mobilya firmaları için yeni üretim hatları kurduk; ilk ürünümüzü yakın tarihte gönderiyor olacağız.

Markanız olacak mı verdiğiniz ürünlerin üzerinde? Yabancı bir devle çalışmak AGT markasına ne katacak?

Hayır, firmanın kendi markası olacak. Bir dünya devi ile üretim yapabilmek için pek çok aşamadan geçmek gerekiyor. Uzun yıllar içinde oluşturdukları toplam kalite standartlarına uyum için zorluyor üreticiyi. AGT bu bağlamda kendi kalite standartları ile uyum çok zor olmadı. Kurumsal yazışmalar ve sözleşmeler dahilinde   çalışma koşullarınıza kadar her şeyi kontrol ediyorlar. Bu da bakış açınızı farklılaştırıyor; üretimin sadece üretim için olmadığını anlıyorsunuz. Hammadde tedarikindeki malzemenin içeriğine ve üreticisine, depolama koşullarına kadar kontrol ediyor; üretim yaparken makineyle insan ilişkilerini, güvenlik tedbirlerinin tam olup olmadığına, potansiyel bir tehlike yaratıyor mu, sağlığa uygunluğunda burada depoda mı durması gerekir, dışarda mı durması gerekir, bunların hepsinin bir standardı konmuş. Bu veriler ile üretimi planladığınız zaman, çalışanına ve çevreye saygılı uyum içinde bir üretimin hiç de zor olmadığını görüyorsunuz.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6
http://www.yapi.com.tr/haberler/bir-utopyayi-hayata-gecirmek-agt_102983.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Popüler Fabrika Gezileri

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!