Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bodrum Duvarları Grafitiyle Renklendi

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki sokak ve liman duvarları ile mendirek, grafiti sanatçılarını boyama çalışmalarıyla rengarenk görünüme büründü.

yapi.com.tr
Bodrum Duvarları Grafitiyle Renklendi

Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle grafiti sanatçıları Tunç Dindaş ve Ayşen Karakaya, sokak ve liman duvarları ile mendireği boyamaya başladı. İki haftalık bir zamanın ardından ilçe rengarenk görünüme büründü. Dindaş ve Karakaya’nın çalışmalarında boyanan yerleri; Bodrum’un begonvilli evleri, tekneleri, plajları, balıklar, kuşlar, sarnıç ve değirmenler sokak duvarlarını süsledi.

DHA'nın haberine göre, çalışmaları yerinde inceleyen CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum tatil cenneti olmasının yanı sıra balesinden heykeline, caz konserlerinden resim sergilerine kadar onlarca sanatı ve sanatçıyı barındıran bir kültür- sanat kenti haline geldi. Bodrum renkli yaşayan bir yer. Renkler aynı zamanda özgürlüğün de birer simgesidir. Bodrum bir çiçek bahçesi gibi mutluluk içinde yaşayan insanlar topluluğudur. Bu sanatçı kardeşlerim de Bodrum’un belirli duvarlarında renklerin özgürlüğünü sergiliyorlar ve ortaya güzel görüntüler çıkıyor. Bundan da son derece mutluyum. Bodrum’un hem deniz hem kara girişindeki bu tür büyük duvarlarını renklerin özgürlüğü ile Bodrum’un renkli yaşamına kazandırmayı düşünüyoruz. Sanatçı arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bodrum-duvarlari-grafitiyle-renklendi_131932.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!