Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Borçelik' ten Eğitime Katkı

Borçelik ODTÜ’de düzenlenecek uluslararası öğrenci yarışması T.I.M.E.S ve AIESEC tarafından düzenlenecek YES Kongresi’nin sponsorluğunu üstlendi.<

yapi.com.tr
Borçelik' ten Eğitime Katkı

b>Borçelik ODTÜ’de düzenlenecek uluslararası öğrenci yarışması T.I.M.E.S ve AIESEC tarafından düzenlenecek YES Kongresi’nin sponsorluğunu üstlendi.

Türkiye’nin ilk özel ve ikinci büyük yassı çelik üreticisi olan Borçelik, iki önemli uluslararası öğrenci organizasyonuna destek veriyor. Borçelik’in sponsor olduğu organizasyonlardan ilki Avrupa çapında yöneticilik ve mühendislik bilgilerinin ölçüldüğü bir öğrenci yarışması olan T.I.M.E.S. Borçelik yetkilileri 26-28 Şubat 2005 tarihleri arasında ODTÜ’de yapılacak olan T.I.M.E.S yarışmasının jüri üyeleri arasında da bulunuyor.

Borçelik’in destek olduğu ikinci organizasyon ise AIESEC tarafından düzenlenen “YES Kongresi”. Bu kongrede değişik ülkelerden gelip Türkiye’de staj yapan üniversite öğrencileriyle, iki aşamalı AIESEC Seçim Sistem’ inden geçerek yurt dışına çıkmaya hak kazanmış üniversite öğrencileri katılım göstereceklerdir .Borçelik 26-28 Şubat 2005 tarihleri arasında Kumburgaz Marin Princess Otel’de düzenlenecek “YES” Kongresi’ne sponsor olarak yurtdışına daha fazla Türk öğrencinin gönderilmesine ve Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunuyor .

http://www.yapi.com.tr/haberler/borcelik-ten-egitime-katki_23093.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!