Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Boş Gezen Çevreciler Değiliz, Esas Çevreciyiz"

Çevrecileri "boş zamanlarında çevreci" olmakla eleştiren ve "Ben çevrecinin daniskasıyım" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tepki çeken bu sözlerini yineledi. Rize'de konuşan Erdoğan, "Biz boş gezen çevreciler değiliz. 'Çevreciyim' diye ortada dolaşanları sorun, çevrecilik adına ne yapmış?" ifadesini kullandı.

CNN Türk
"Boş Gezen Çevreciler Değiliz, Esas Çevreciyiz"

/P>

"Bütün halkımızı kucaklayacağız"

Devlet ile milletin uzun yıllardan sonra ilk kez gücünü birleştirdiğini anlatan Erdoğan, "Durmak yok, yola devam" dedi. Başbakan Erdoğan, güvene, istikrara ve sevgiye barış içinde, kardeşçe devam edeceklerini söyledi. Yaptığı konuşmada, partililere de mesajlar veren Başbakan Erdoğan, teşkilatın önümüzdeki yerel seçimlere iyi hazırlanması gerektiğini söyledi ve Rize'nin tüm ilçelerinde AK Parti'nin seçimleri kazanması için mücadele edilmesi önemine değindi.

"Çünkü belediyecilik bizim işimiz, bizim mesleğimiz. Bu konudaki başarımız tartışılmaz" diyen Erdoğan, AK Parti'nin tüm Türkiye'ye belediyeciliğin nasıl yapılacağını gösterdiğini söyledi. "Güçlüyüz, şu anda iyi konumdayız" denilerek, rehavet oluşması durumunda başarıya ulaşılamayacağını belirten Erdoğan, "Bize tevazu yakışır. Mütevazı olacağız. Bütün halkımızı kucaklayacağız, ayrım yapmayacağız ve dün de söyledim; menfaat şebekelerine aramızda asla yer vermeyeceğiz. Bu konuda karalı, sağlam olacağız" dedi.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/bos-gezen-cevreciler-degiliz-esas-cevreciyiz_63273.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!