Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bosch’tan 5 Dakikalık Staj Fırsatı

Bosch’un ilk defa Türkiye’de hayata geçecek 5 dakika staj uygulaması 4 Kasım’da başlıyor. Staj uygulaması, Bosch Türkiye’nin Facebook sayfasından online olarak gerçekleşecek. Uygulamaya katılanlar arasından 3 kişi uzun dönemli staj yapma imkânına sahip olacak

yapi.com.tr
Bosch’tan 5 Dakikalık Staj Fırsatı

Bosch’un faaliyet gösterdiği ülkeler arasında ilk defa Türkiye’de hayata geçireceği online staj uygulaması ile artık programa katılan üniversite öğrencileri Bosch’ta istedikleri bir departmanda staj yapabilecek. “Bosch’ta 5 dakika staj” adı altında hayata geçecek uygulamaya katılmak için gereken tek şey Facebook’ta Bosch Türkiye sayfasını beğenmek ve buradan yapılan duyuruları dikkatle takip etmek.

4 Kasım 2013 tarihinde Bosch Türkiye Facebook sayfası üzerinden başlayacak ve 8 Kasım 2013 tarihine kadar devam edecek uygulamayla, Bosch Türkiye’nin çeşitli departmanlarında görev yapan yaklaşık 100 çalışan, genç yeteneklere deneyimleri, çalışma ortamı ve Bosch’ta çalışmanın nasıl bir tecrübe olduğu hakkında bilgi verecekler. “Bosch’ta 5 dakika staj” uygulamasına katılan üniversiteliler, Bosch’un iş kolları ve ürünleri ile ilgili bilgi edinmenin yanı sıra, şirketin global iş yapış prensibini, Bosch Grubu’nun dünyada ve Türkiye’deki yerini ve iş hayatı hakkında merak ettikleri konuları öğrenme imkânına sahip olacaklar.

Uygulamaya katılanlardan 3 kişi uzun dönemli staj yapma imkânına kavuşacak

“Bosch’ta 5 dakika staj” programına katılmak için, gençlerin Bosch Türkiye Facebook sayfası üzerinden ilgilendikleri bölümün başlığını ve orada çalışanlardan birinin adını seçmeleri yeterli olacak. Facebook uygulamasıyla, üniversiteliler 5 dakika boyunca seçtikleri Bosch çalışanı ile sesli ve görüntülü olarak konuşup, merak ettikleri soruların yanıtlarını alabilecekler. Uygulamaya katılanlardan 3 kişi, yapılacak değerlendirme sonrasında, uzun dönemli staj yapma imkânına kavuşacak.

Pilot çalışması Türkiye’de yapılan “Bosch’ta 5 Dakika Staj” uygulaması, önümüzdeki aylarda Bosch’un faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de hayata geçecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/boschtan-5-dakikalik-staj-firsati_113567.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!