Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bostik’den Yapı Sektörüne Özel Yeni Yapıştırıcı Serisi

Bostik’in uluslararası ortak ürün grubu içinde yer alan hibrit, poliüretan ve akrilik olmak üzere üç değişik teknolojideki yeni yapıştırıcı ürünleri ile ilgili son hazırlıklar yapılıyor. Türkiye yapı sektörünün ihtiyaçları ve beklentilerine çözüm üretecek, birçok test ve sertifikaya sahip ürünler, önümüzdeki aylarda pazara sunulacak.

yapi.com.tr
Bostik’den Yapı Sektörüne Özel Yeni Yapıştırıcı Serisi

Bostik H785 HIGH TACK: Yüksek ilk yapışma özelliğine sahip, kaliteli profesyonel bir hibrit yapıştırıcıdır. Doğrudan yapışır, hiçbir destek gerekmez. BREEAM uygulamaları için uygundur. Yüksek mukavemetlidir. İzosiyanat, çözücü ve silikon içermez. Sürekli esnektir, nötr kürleme özelliği taşır. Büzülmez, nem ve hava etkilerine karşı dayanıklıdır. Astar olmadan çoğu yüzeye (nemli yüzeylere dahi) mükemmel yapışır.

Özellikle taş, beton, ayna, cam, alçı panel, PU, PVC, sert plastikler, emaye, seramik, bakır, kurşun, çinko, kalay, alüminyum, metaller, alaşımlar, paslanmaz çelik, HPL ve fiber çimento levhalar ve ahşap gibi birçok yapı malzemesini yapıştırmak için genel amaçlı ve çok güçlü bir yapıştırıcı olarak geliştirilmiştir.

Bostik H550 SEAL’N’BOND ALL-IN-ONE: Yüksek kalitede profesyonel, hibrit esaslı hepsi bir arada mastik ve yüksek mukavemetli yapıştırıcıdır.  İç ve dış kullanım dahil, BREEAM uygulamaları için de uygundur. İzosiyanat, çözücü ve silikon içermez. Hacim kaybına uğramaz, kabarcık oluşturmaz. UV ışınlarına, neme, küf ve hava koşullarına dayanıklıdır. Kalıcı elastikiyet sağlar. Çoğu, hatta nemli yüzeylerde astar olmadan mükemmel bir şekilde yapışır. Neredeyse hiç kokmaz. Metallere karşı korozif değildir. Akustik ve mekanik titreşimleri emer.

Özellikle dayanıklı bağlantı derzlerinin, binalar ve endüstrideki yaya geçitlerindeki bağlantı noktalarının elastik sızdırmazlığı için üniversal bir sızdırmazlık maddesi olarak geliştirilmiştir. Aynı zamanda, taş, beton, cam, alçı levha, PU, PVC, sert plastik, emaye, seramik, bakır, kurşun, çinko, alüminyum, metaller, alaşımlar, paslanmaz çelik ve ahşap gibi pek çok yapı malzemesinin yapıştırılmasında özel olarak üniversal bir yapıştırıcı olarak tasarlanmıştır.

Bostik H780 SUPERGRIP INVISIBLE: Yüksek mukavemetli hibrit esaslı Üniversal kristal şeffaf yapıştırıcıdır. İzosiyanat, çözücü ve silikon içermez. Hacim kaybına uğramaz, kabarcık oluşturmaz. Çoğu yüzeylere astar olmadan mükemmel bir şekilde yapışır. Neredeyse hiç kokmaz. Metallere karşı korozif değildir. Yüksek mekanik dayanımlıdır. Akustik ve mekanik titreşimleri emer.

Özel formülünden dolayı, yiyecekle temas edebilecek/yiyeceklerin işlendiği/depolandığı alanlara da uygundur. Bostik, ürün rengini değiştirebileceğinden iç mekânlarda kullanılması önerir.

Bostik A785 HIGH GRIP DECO: Dekoratörler için geliştirilmiş çok güçlü, anında tutunan akrilik yapıştırıcıdır. Çözücü içermez. EPS ve XPS yapıştırması için uygundur. Su bazlı ve sentetik boyalarla boyanabilir. Hafif nemli yüzeylerde bile astar kullanılmadan mükemmel yapışır. Neredeyse hiç kokmaz.

Özellikle sert PU köpük, polistiren veya sert PVC'den yapılmış dekoratif profilleri ve rozetleri yapıştırmak için geliştirilmiştir. Ahşap, seramik karolar, akustik paneller, havalandırma ve PVC kablo kanalları yapıştırmak için de uygundur.

Bostik P580 SUPERGRIP XTRA POWER: Çok çeşitli uygulamalar için çözücü içermeyen D4 su geçirmeyen, mega güçlü bir poliüretan yapıştırıcıdır. Astar olmadan çoğu yüzeye (nemli yüzeyler dâhil) mükemmel yapışır. Ağır hizmet tipi yapı malzemeleri, plastikler ve XPS, EPS ve cam yünü gibi yalıtım malzemeleri için özel olarak geliştirilmiştir.

http://www.yapi.com.tr/urunhaberleri/bostikden-yapi-sektorune-ozel-yeni-yapistirici-serisi_172807.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!