Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Bugüne Kadar Türkiye’de Görülmeyen Eşsiz Bir Konsept”

Buz Müzesi, Akvaryum gibi pek çok farklı etkinlik alanıyla Türkiye’de ilklere ev sahipliği yapan alışveriş merkezi Forum İstanbul’da, 8 bin metrekarelik bölüme yeni bir eğlence parkı ve müze kurulacak. Forum İstanbul Genel Müdürü Joao Xavier söz konusu etkinlik alanı için, “Bugüne kadar Türkiye’de görülmeyen eşsiz bir konsept” diyor.

Gazete Habertürk
“Bugüne Kadar Türkiye’de Görülmeyen Eşsiz Bir Konsept”

Buz Müzesi, Akvaryum gibi pek çok farklı etkinlik alanıyla Türkiye’de ilklere ev sahipliği yapan alışveriş merkezi (AVM) Forum İstanbul’da, 8 bin metrekarelik (8 dönüm) bölüme yeni bir eğlence parkı ve müze kurulacak. Forum İstanbul Genel Müdürü Joao Xavier, “Bugüne kadar Türkiye’de görülmeyen eşsiz bir konsept” dediği projenin detaylarını anlatmaktan kaçınsa da, sektör kulislerinde bir süredir konuşulanlara göre, Universal Stüdyoları’ndaki benzerleri gibi, içinde dinozor maketlerinin de yer alacağı ve Jurrasic Park temasını da andıran bir park açılacak.

Teknoloji ön planda

Xavier, aile eğlence merkezi ve doğa parkı olarak nitelediği yeni bölümün yatırımcısının Türk olduğunu, ancak konseptin İngiltere’den geldiğini belirtti. Parkta, teknoloji kullanımının ön planda olacağını söyleyen Xavier, şu bilgileri verdi: “Yüksek teknolojiyle çalışan önemli bir yatırım yapılacak. İçinde eğitici alanlar da bulunacak. Belki bir müze de olacak. Yalnız İstanbul için değil, Türkiye’nin diğer kentlerinden de insanların görmek isteyeceği bir yer planlanıyor. Bugüne kadar Türkiye’de buna benzeyen bir şeyler oldu belki ama şu haliyle eşsiz olduğunu söyleyebilirim. Örneklerine Asya’da, ABD’de rastlanan bir proje. Hem açık, hem kapalı alanda, iki etap halinde açılacak. İlk bölüm Mayıs 2011’de, ikinci bölüm ise aralık ayında hizmete girecek”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bugune-kadar-turkiyede-gorulmeyen-essiz-bir-konsept_84936.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!