Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çamlıca Arsaları İmara Açıldı

Dönemin Belediye Başkanı Selahattin Çolak’ın silahla yaralanması ile bazı meclis üyelerine rüşvet verildiği iddialarıyla gündeme gelen Çamlıca arsa

Zaman



b>Dönemin Belediye Başkanı Selahattin Çolak’ın silahla yaralanması ile bazı meclis üyelerine rüşvet verildiği iddialarıyla gündeme gelen Çamlıca arsaları için yapılan nazım imar plan tadilatı, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

Yaklaşık 130 dekar alanı kaplayan alanın 85 dekarı Büyükşehir Belediyesi’ne yeşil alan olarak kalırken yaklaşık 45 dekar alan ise villa tipi ev yapılabilecek şekilde imara açıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Aytaç Durak başkanlığında toplandı. Meclis toplantısına gündemde yeralan Çukurova Üniversitesi Balcalı kampüs alanını kapsayan çeşitli paftalardaki nazım imar planı revizyonuna ait teklif hakkında bilgi vermek için Rektör Prof. Dr. Yalçın Kekeç de katıldı. Çamlıca arsaları ile ilgili nazım imar plan tadilatına ilişkin komisyon raporu ile 37 nolu düzenleme bölgesine ait müşterek komisyon raporu oy çokluğu ile kabul edilirken 3. madde olarak yeralan LPG ikmal ve satış istasyonlarına ait teklif ise komisyona havale edildi. Çukurova Üniversitesi Balcalı kampüs alanını kapsayan çeşitli paftalarda hazırlanan nazım imar planı revizyonuna ait teklif görüşülürken de tartışma yaşandı. Rektör Kekeç, burada yaptığı konuşmada, üniversitenin şehre ekonomik yönden katkısının herkesçe bilindiğini belirterek, “Bu teklifle üniversite olarak üzerinde yaşadığımız alanların tescilini istiyoruz.” dedi. Yapılan oylamada, teklif İmar Tezyin Komisyonu’na havale edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ayrıca Kireçocağı mahallesinin isminin Yeni Mahalle olarak değişitirlimesi ve otoban şehiriçi ücretsiz geçiş bağlantılarına ait nazım imar planı tadilatı da oy çokluğuyla kabul edildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/camlica-arsalari-imara-acildi_5188.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!